שלום לכולם,אשמח לקבל טיפים בנוגע לאילת

Efrat K

New member
שלום לכולם,אשמח לקבל טיפים בנוגע לאילת../images/Emo266.gif

אני טסה ביום שני הבא לאילת למשך 3 ימים עד יום חמישי הבא ואני מנסה לחשוב אילו אטרקציות שוות אפשר למצוא שם. הייתי כבר בפארק התת ימי,בספינה שנוסעת מתחת למים ואפשר לראות דרכה וגם בעיר המלכים. חשבתי על ריף הדולפינים כי זה המקום היחיד שעוד לא הייתי בו,השאלה היא אם המחיר שווה את זה? אם יש לכם עוד רעיונות ועצות אשמח לשמוע. תודה מראש.

GossipGirl2

New member
טיול בשישי בצהרים:]

היי, בן זוגי ואני חושבים לעשות טיול קצר בשישי בצהרים. אנחנו מרבים לטייל..אבל בתקופה האחרונה לא יוצא לנו בגלל לחץ של זמן. בשישי בצהרים יש לנו קצת זמן וחשבנו לעשות טיול קצר ונחמד. אנחנו גרים במרכז, ויכולים לצאת רק מ2 בצהרים..ככה שרצוי משהו במרכז,כדי שלא יחשיך עד שנגיע. לא משהו רציני, סתם שישי נחמד ברגוע. יש המלצות..? תודה!

מיכלג10

New member
סיור אופניים (לא צריך לדעת לדווש)

סיור בן שעתיים משהוא חמוד כיפי לאורך הים הכולל יפו העתיקה נחמד רומנטי, מומלץ ביותר אם תרצי טלפון של אשמח להעביר תהנו מיכל

מיכלג10

New member
בכיף

לבחור קוראים ישי, הוא עורך סיורי אופניים במס' מקומות, ע"פ בחירה ופי שעות מועדפות, שקיעה, בוקר , זריחה כמו כן יכול לשלב גם מסעדה טובה , יש לו המלתות טובות , הכל בהתאם לסוג החגיגה אני מצרפת לך קישור לפעילות שלו (אני מקווה שמותר): http://www.hrs.co.il/code/index/compdetails.asp?num=1753 אני אשלח לך את הקישור גם בהודעה פרטית תהנה (ד"ש חם ממני :)) מיכל גפני

kdr

New member
מה ש"אהבתי"

איך שילבו את "הקניון האדום" יחד עם יתר ה"קניונים". זה בערך כמו השאלה לילדים "מה אתם יודעים על הבית השני", חלק עונים "הבית של אבא בשבתות." מצער.

מיכלג10

New member
שווה

שווה בהחלט, ביחוד אם את הולכת לצלול איתם חוויה שאין מילים לתאר אני עשיתי לפני כמה שנים, שווה כל שקל.

w o m a n 10

New member
ריף הדולפינים

שווה כל פרוטה גם ללא הצלילה. אולי בתקופה הזו הכניסה בחינם או לפחות חלק מהיום בחינם שווה לבדוק. אנחנו עשינו טיול טרקטרונים היתה חוויה. אפשר גם טיול ג'יפים בהרי אילת לראות משם את השקיעה... מהמם!! יש את האיימקס המשולב בתערוכת בובות שעווה. אין מה ללכת לתערוכת בובות השעווה בלבד [נדמה לי שיש אופציה כזו] זו תערוכה קטנה ולא שווה את הכסף. היינו גם בהחלקה על הקרח [נו כאילו כזה] לא ממליצה. תהנו!

רות333

New member
הייתי השבוע 4 ימים באילת אותם ביליתי בריף

אמנם הייתי שם בהשתלמות מורים מדהימה, אבל הריף הוא מקום קסום, הכי קרוב שאפשר לגן עדן!!!!!!!!!!! נכנסנו לים והמים היהו נעימים, שחינו עם דולפינים שווה שווה שווה!!!!!!!!! ישבנו על שפת הים חוף מדהים שקט ומלא אנרגיות מרגיעות כשכל הזמן קופצים לשוחים לפניך דולפינים, בילינו כמה שעות בסטלבט על המים, בריכות מרגיעות עם מוזיקה מיתחת למים, בריכות חמות, אחת מתוקה אחת עם מי ים ואחת מלוחה מאוד, באוירה שקטה ורגועה. נכון הכניסה לריף די יקרה הצלילה יקרה, סטלבט על המים יקר אבללללללללללללל הכללללללללללללל שווה כל אגורה!!!!! מומלץ מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה