שלום לכולם,אשמח לקבל כמה עצות ועזרה

שלום לכולם,אשמח לקבל כמה עצות ועזרה

אהלן לכולם, אני אציג את עצמי קודם, שמי יואב אפרון, אני בן 22 ואני מלחין ומוסיקאי מרמת השרון. לאחרונה סיימתי לעבוד על שלוש יצירות חדשות, העליתי אותן לבלוג שלי ופרסמתי בכמה וכמה פורומי מוסיקה וקיבלתי תגובות מדהימות. מכיוון שאני כותב בשביל השקט הנפשי שלי בלבד לא חשבתי לעשות איתן יותר מדיי, אך גל התגובות החדיר בי את המוטיבציה לעשות איתן ועם עצמי משהו. לפני שאספר על הקונספט אספר קצת על העבודות ברשותכם. שמן של היצירות החדשות הוא - "Obsession, Misconception ו - Utopia" והן חלק מפרוייקט רוק/מטאל מתקדם תזמורתי עליו אני עובד בזמני הפנוי כבר כמה חודשים ובחודש האחרון עבדתי עליו בצורה מאוד אובססיבית ואינטנסיבית. העבודות הן דמואים ונעשו אך ורק במחשב באמצעות סמפלים. אציין רק שבשבוע הבא אקליט גיטרות חיות ואחרי שיגובש הקונספט והליריקה, אקליט שירה בעזרתו של זמר מוכשר (אותו עדיין לא מצאתי) העונה לצרכיי הפרוייקט. ונחזור לענייני אתכם :) הקונפסט כבר התחיל להתגבש אצלי והוא בעצם סיפור, סיפור שלם (באנגלית) המדבר על כמה וכמה דברים, בעיקר פילוסופיים ופסיכולוגיים (שכן אני חובב פילוסופיה גדול והולך ללמוד תואר ראשון בפסיכולוגיה באונ' הפתוחה סמסטר הבא). הסיפור משלב שירה ו- Narration. הבעייה העיקרית היא שאיני יודע לכתוב מילים, אני נוראי בזה וישנם עוד כמה גורמים המפריעים לי בכתיבה (ועל זה לא ארחיב כרגע :)). אני פונה אליכם בתקווה שמישהו/הי כאן יתחבר למלודיה וליצירות וירצה לעבוד איתי. תודה לכולם ואחלה סוף שבוע, יואב אפרון

למעלה