שלום לכולם אתם אולי יכולים לעזור לי

אסף_

New member
שלום לכולם אתם אולי יכולים לעזור לי

טוב שמצאתי את הפורם הזה חברה שלי אמרה לי שהיא לא מצליחה ללמוד המורה מדברת והיא מעבדת אותה מהר מאוד ולא מבינה מה הוא אומר היא אומרת שהיא לא רוצה להכב את כל הכיתה אז היא לא שואלת הרבה היא קיבוצניקית אז יש לה מורה פרטית רק פעם בשבוע וגם היא לא מורה טובה וזה מה השקיבוץ מסכים להביא וזהו השנה היא קיבלה איזה 5 נכשלים והיא היתה ממש בדיכאון יש לכם רעיונות איך לעזור לה תגידו לי

m_katzmann

New member
דבר איתה על מה שבאמת מציק לה.

לאסף שלום, החברה שלך עסוקה כרגע בבעיה שמציקה לה מאוד ומושכת אליה את כל האנרגיה שלה. היא ממוקדת אך ורק בבעיה זו. לכן היא לא מצליחה ללמוד. ברגע שהיא תשתחרר מהבעיה הזו היא תוכל ללמוד הכל. אני עוסקת בקנסיולוגיה חינוכית, אם תכתוב לי מאיפה היא בארץ אולי אצליח לעזור לה. מאיה

dor_

New member
אני מדבר איתה אל הכל

לפעמיים שאני מדבר איתה אל משהו היא גם לא מבינה אותי ואני צריך להסביר שוב זה לא רק בכיתה

m_katzmann

New member
תרגילי מוח

לדור שלום, יש כמה תרגילי מוח שהחברה שלך יכולה לעשות, אבל היא זקוקה לעזרה. התקשר אלי אם אתה רוצה לנייד 945186 053 ואשמח לעזור לכם. 1. עמוד כשהראש ישר ואז הסתכל למעלה ולמטה בקצב אחיד עד שאתה מרגיש עייפות בעיניים. עצום את העייניים ונשום עמוק. 2. שלב את ידיך ןאת רגליך נשום תוך כדי עיסוי החך על ידי הלשון ונשוף כאשר אתה משחרר את הלשון. עשה זאצת כמה פעמים בעייניים עצומות אחר כך החלף ידיים ורגליים ושוב נשום תוך עיסוי מרום החך ונשיפה כאשר הלשון משוחררת. 3. תרגילי הצלבה: הבה יד ימין אל רגל שמאל ואחר כך יד שמאל אל רגל ימין. כאשר חשוב מאוד שתעבור את קו האמצע(הקו שעובר לאורך האף ולמטה וחוצה בעצם את הגוף לימין ושמאל. אני מקווה שהצלחתי לעזור לך ולו במקצת, אבל די נראה לי שהחברה שלך זקוקה לקנסיולוגית חינוכית, למרפא באיזון גוף מוח או למטפל בפרחי בך. מאיה

דרדרית

New member
אפשרויות לעזרה

אסף היקר שמחה לשמוע שאתה רוצה לעזור לחברה. ישנם הרבה ילדים שנתקלים בקשיים שתארת ובקשיים נוספים. כדי לעזור יש לפנות ליועצת בית הספר ולספר לה על הקושי או לפנות למחנך הכתה. אם קשה לחברה שלך - שתפנה להוריה שידברו הם עם בית הספר. בנוסף לזה , יש היום אפשרויות לאבחונים של קשיים בלמידה ובהתאם לזה להתאים את העזרה וההקלות. האם ידעת שישנם ילדים, מתבגרים ומבוגרים עם קשיים דומים שבעזרת עזרה והקלות ממשיכים ללמוד וגם לומדים באוניברסיטה? יש היופ שיטות שונות כמו להקליט את דברי המורה ולהקשיב בבית, או לקרוא סיכומי שעור אחרי השעור כדי להבין את החומר לדוגמא, ואלה רק אחדות מהשיטות. אסף, אם חברתך רוצה , היא יכולה לצלצל תמיד לאחת מאגודות "ניצן" באיזור מגוריה ולשוחח ולקבל פרטים על איבחונים ועל עזרה. מקווה שעזרתי דרדרית

למעלה