שלום לכולם- אתר על דיג

eitan b y

New member
שלום לכולם- אתר על דיג

אני שמח לבשר לכם שהגירסה האנגלית של האתר האישי שלי על דיג בצלילה חופשית פועל. אמנם ברובו הוא על דיג בצלילה חופשית אבל יש שם גם גלריה של דגים שתפסתי בחוטים וחכות.איו יותר מדי טקסט כי אין לי מספיק זמן כרגע- אני אנסה לשפר בעתיד כשיהיה לי זמן.כרגע אני מתחיל לעבוד על הגירסה העברית שלו.

ericd

New member
יופי של אתר יישר כח ../images/Emo19.gif

איתן יש לך מושג איפה אפשר להשיג גומיות מתאימות לרובה שלי בלקו 90.?????? אני מאוד אוהב אותו ולא בא לי להפרד ממנו בלי לבדוק את כל , האופציות לרכישת גומיות.

husam11

New member
יישר כוח איתן

ודרך אגב, איפה אתה צולל? האם אפשר לצלול בחורף? תודה

eitan b y

New member
גומיות וצלילה בחורף

תודה רבה. אריק- בקשר לגומיות- סביר להניח שתמצא אותן בספורט מיכלין[זיניוק]. יש להם גם גומיות שמתחברות בהברגה וגם גומיה אחת. אני מאמין שעדיף לך לקחת גומיות בעובי 16mm בקשר לאורך- אני מאמין שאתה צריך באורך 22ס"מ [אם החץ הוא מברזל מגולוון אז יכול להיות שזה חזק מדי והחץ יתעקם] חוץ מזה, גם לי היה רובה בלקו שמאוד אהבתי והיה לי נורא קשה להיפרד ממנו,[החץ הלך ולא מצאתי חדש] אני ממליץ לך בחום רובה של פיקסו מדגם basik 90 או atlantis90 [באורך הזה אין בעיה לצוד ליד השוברי גלים וגם בריפים]. [גם אותם תמצא אצל מיכלין,במחיר מצויין אגב,בשביל להבין את המחיר הנמוך תבדוק באינטרנט באתר של פיקסו כמה הם עולים...] אפשר לצלול בחורף, רק צריך חליפה טובה, מה גם שזה העונה הכי טובה...

ericd

New member
המשך

הגומיות שלי מתחברות בהברגה אפשר להחליף את הראש של הרובה לראש שמתאימה לו גומיה אחת??(ברובה שלי יש 2 גומיות מתברגות) אגב איך קוראים לראש הזה??

eitan b y

New member
תשובה לגומיות

בבלקו הישן שלי יש גומיה אחת ארוכה. טני לא יודע איך קוראים לזה...

rondadon

New member
שאלה...

את ה Yellow Jacks וכל שאר ה Jacks... תפסת בארץ?! לא ידעתי שיש Yellow Fin Jack בארץ...

eitan b y

New member
זה לא

yelow fin, הכוונה היא ל- yellow jacks, אריצ´ולה צהובה,ממשפחת התרחונים. וכן, תפסתי את כל הדגים בארץ חוץ ממה שכתבתי שלא..[ תפסתי אותם באילת,לא בשמורת טבע!]

למעלה