שלום לכולם בבקשה עזרה !!

שלום לכולם בבקשה עזרה !!

יש לי ילד בן 1.7 שהיה עם חום גבוהה ולא נימצאה שום בעיה שגרמה לזה ,
הוא פיתח דפוס התנהגות מוזר ואני מתחילה לאבד המון שעות שינה וגם המון סבלנות
לשמחתי בורכתי בסבלנות יתרה אבל גם היא ניגמרת ואני נישברת ,
הוא בלילה קם מותח שרירים ובוכה בצורה היסטרית אני אוסיף לומר שהוא ממש לא ישן במיטה שלו אלא הוא חוצץ ביני לבין בין זוגי כבר כמה חודשים טובים .
אני לא בטוחה מה עובר על הילד ומתחילה די לחשוש שאולי משהו בי לא בסדר !!
דיברתי עם כול המכרים שסביבנו , בגן הוא מקסים בעל גבולות , בבית ילד אחר לחלוטין , לכולם הוא מקשיב , בבית טרור .
בגן הוא הולך לישון לבד , בבית אם אני לא לידו בכי מטורף ובסוף אני כבר נירדמת יחד איתו וככה זה נישאר .
היותר מלחיץ אותי זה דפוסי ההתנהגות המוזרים , ההתמתחויות האלו וכיווצי השרירים שמאוד מסוכנים למוח ובכלל לגוף , הבכי המטורף שבזכותו אני מאבדת שליטה .
בבקשה עזרה דחופה כי אני מתמוטטת !!!!

טליה 70

New member
אני מציעה שתלכי

לנוירולוג ילדים ותספרי לו על התופעה. מצד שני את מספרת שבגן הוא מקסים והולך לישון לבד. המסקנה שלי היא שהבעיה היא בהתנהגות שלך איתו. הילד חש שאת בלחץ והלחץ הזה מזין את התופעה של הבכי ובסוף הוא בעצם משיג את מה שהוא רצה. מדוע הילד ישן אתכם? בגיל הזה אין שום סיבה שהוא לא ישן במיטה שלו. את צריכה להחליט שאת הולכת על זה ולהיות עקבית, למרות שזה יכול לקחת זמן. להכניס אותו למיטה לומר לו לילה טוב אמא כאן. להכין עבורך כורסא או מזרון ולשכב. בכל פעם שהוא קם להשכיב אותו ורק ללחוש שששש לישון. לא לנהל שיחות ולא ליצור קשר עין איתו. ואת כל זה את חייבת לעשות ללא כעס ובלי עצבים. זה קשה אבל אם תתמידי יש סיכוי גדול שזה יצליח.

גרא.

New member
מלאכית שמנה 30,ילד בן 1.7 אפשר להתחיל להקנות

לו הרגלי שינה נכונים,כמו שינה במיטה שלו ,כשהוא לומד להרדם לבד,ולא מחייב
את אימו להרדם איתו.איך עושים את זה? ע"פ גישת 5 הדקות. מה זה? אם תרצח,אתייחס.
מעבר לכך,את יכולה לפנות למכון להתפתחות הילד להערכת ההתנהגויות ,וכיווצי השרירים.
יתכן שהוא זקוק לטיפול של מרפאה בעיסוק,אבל את זה הם יעריכו.

smile li

New member
לפנות כמה שיותר מהר לרופא המשפחה

ולקבל הפנייה לנוירלוג ילדים.
התופעה שאת מתארת יכולה להיות קשורה לסוג מסוים של אפילפסיה שלרוב מתרחשת בילדות וחולפת.
לעיתים התופעות הללו מתרחשות רק בשעות הערב, טרם השינה או במהלכה.
בבקשה פני לייעוץ רפואי.

סוף טוב הכול טוב

קודם כול אשיב בתודה , תודה למי שטרח לענות גם אם זה לא היה לטעמי .
הילד בסדר גמור למי שהיה מאוד מעוניין לדעת , ישן במיטתו כמו גדול ,
אני שמחה לבשר שלא כול כך מהר שולחים ילד לנירולוג , לשמחתי אמא שלי היא נירולוגית אז ככה שבמקרה יש לי כזו בבית צמודה
אני שמחה עוד לבשר שהרעידות הפסיקו הן היו כתוצאה מהחום אך לא היה פירקוס אלא רק תמשוך את תשומת ליבי לכאב שהיה לו
די כעסתי כשישר רשמו פה דחוף לנירוילוג לא כול ילד ולא כול מקרה חייב לראות נירולוג אלא לפעמים מספיקה נשיקה , חיבוק וקצת אהבה כדי להרגיע ילד שסובל
בברכה,
אמא !!

למעלה