שלום לכולם בוקר טוב

mabutu19

New member
שלום לכולם בוקר טוב

אני מתלבט כרגע בין קניה של ה sony hdw5 (משהו כזה...) קיצר הסוני החדש של ה 20 ג'יגה לבין האייאודיו M5L אני קונה את הנגן בחו"ל ורציתי לדעת שני דברים: א. האם יש לאחד מהם תמיכה בערית-פשוט אי אפשר לחלץ תשובה נורמלית מהעזרה הטכנית שלהם..... ב. באייריבר אפשר להעביר קבצים בDRAG N DROP וככה גם באייאודיו-בסוני אי אפשר נכון? ושאלה שלישית שנזכרתי בה כרגע....: באייפוד ובקריאייטיב הוא לא כ"כ קורא קבצים שאין להם ID3 האם הסוני יראה לי קבצים כאילו? האם אפשר בסני לראות רק את שם הקובץ-כמו פעם......?

gt-master

New member
ככה>>

מבחינת סאונד וגודל פיזי הסוני מנצח. מבחינת פיצ'רים בנגן ה איאודיו לוקח. בכל מקרה הסוני יותר זול.

gt-master

New member
>>

עניתי על מה שאני יודע. אם יש לך שיר בלי TAGS תיתן לו TAG וזהו.יש תוכנות מעולות שעוזרות לזה ותהיה לך ספריית מוסיקה מסודרת כך שזה לא פרמטר חשוב. אתה תהיה חייב תוכנת SONICSTAGE.

mabutu19

New member
איזה תוכנות עושות את זה במאסות?

יש לי איזה המון!!!!!!וחצי נראה לי בלי טאג... עוד שאלה-sonicstage תוכנה נוחה לשימוש?

R750-Girl

New member
SonicStage

היא די נוחה, כן.לא פשוטה כמו iTunes אבל בהחלט קלה לשימוש.התוכנה שאני משתמשת בה לשינוי TAGS היא MP3 TAG

gt-master

New member
GODFATHER

יש לך גם את MEDIAMONKEY .שתיהן יודעות לחפש על פי אלבום באינטרנט ולעדכן TAGS כולל ALBUM ART.

R750-Girl

New member
אני מכירה את הסוני HD3

א. אין תמיכה בעברית ב. אתה חייב להעביר שירים דרך התוכנה שמגיעה עם הסוני ג. לא ניסיתי קבצים ללא ID3 TAG אז אני לא יודעת לענות...

mabutu19

New member
תודה-אבל רגע

את יכולה לנסות אולי להעביר איזה קובץ כזה-אני פשוט חייב לדעת לפני שנאי שולח מישהו בארה"ב לקנות את זה....

למעלה