שלום לכולם - בלי לדחוף בבקשה.....

אירילה

New member
שלום לכולם - בלי לדחוף בבקשה.....

וואי...... כמה זמן שלא הייתי כאן......
אני שמח לראות שאתם עדיין כאן ומחמם את הלב לראות עד כמה הפורום הזה נחוץ.
עם אמנון הכל כרגיל לבינתיים ,התפתחות מעניינת היא שלפתע בחודשיים האחרונים פתאום התחיל לדבר במשפטים אחרי שתיקה של יותר משנה ,השתיקה התבטאה בפה מילה שם מילה ,אבל לפתע משפטים......
אולי הוא עוד יהיה החולה אלצהיימר הראשון שיחלים????
, האמת שלפני חצי שנה היתה התדרדרות בהתנהגות והוא צעק הרבה במיוחד בלילה ואז נתנו לו כדור חדש (אין לי כרגע את השם בראש...מה???.גם אני???.) ואז הוא היה זומבי וביקשנו שיורידו לו במינון והורידו לו במינון לחצי כדור ומאז הוא רגוע יותר וכאמור גם התחיל לדבר משפטים קצרים.
רק לבורא עולם הפתרונות בנעשה במוחו של האדם ,המטפלת סיפרה לנו שהוא אמר לה לפני כמה חודשים שהוא רוצה למות... לך תדע....
הניה ממשיכה לבקר כמובן אבל במינונים יותר נמוכים מבעבר ,כנראה גם הגיל עושה את שלו ,לפני חודשיים חגגנו לו יום הולדת 80 והיה שמח ואפילו שר בזמזום.
ואילו אצלנו אורית עברה 2 אבחונים כי היתה לה ירידה בזכרון ובריכוז וברוך השם זה לא זה , אלא השדפעה של הארוע מוחי שעברה ,אבל ביחד עם זאת התחילה לקחת אקסלון במינון נמוך וזה אכן עוזר לה בשני הדברים ,היה צריך רק להילחם בקופ"ח בשביל לאשר לה את התרופה כחריג ובאמת אישור לה.
חוצמזה שבאמת התגעגעתי לכם ולפורום ,אבל השנה האחרונה היתה עמוסה בדברים טובים דווקא שגזלו ממני זמן ,גם טיולים ,אבל החשוב ביותר זה שנהיינו סבא וסבתא והנכד שמו בישראל עילאי וזה קרה לפני 5 חודשים ובינתיים גם חתינו את הבת הקטנה לפני חודש שנמצאת כרגע בירח דבש בתאילנד וחוזרת ביום שישי הבא.
אני מקווה שעתה יהיה לי קצת יותר זמן פנוי לחדש את נוכחותי כאן.
שבת שקטה לכולם
גרשון

רגינה9

New member
לסבא גרשון מסבתא טובה

טוב לשמוע ממך ולהתעדכן, לאחר פסק זמן ארוך.
אז מזל טוב לארועים הטובים שקרו לכם.
גם אני הפכתי לסבתא גאה, במהלך השנה האחרונה ואני מתמסרת לחלוטין לפלא הנהדר הזה.
הבאתי את הנכד לאמא שלי, אבל היא כלל לא הגיבה.
לאור מצבה, זה היה צפוי, אבל עדיין מאוד עצוב. כי אני יודעת איך היא היתה מגיבה ללא האלצהיימר.
שנמשיך לשמוע בשורות טובות. טובה.

טילי66

New member
איזה הפתעה מרעננת

גרשון כמה טוב שחזרת אלינו. אתה פשוט היתה חסר. ברוך בואכם למועדון הסבתות והסבים.מזל טוב לנישואי הבת
ולהולדת הנכד.נכד מקסים ושם מהמם נחת אלינו ישר מספר הספרים.מזל טוב להניה עד 100 כ-20.ד<ש לאורית והרבה בריאות.כל השבט ישמח לראות אותכם.חיבוק אוהב לכולכם תמי

אירילה

New member
תודה תמי

עוד לא מרגיש ממש סבא ,אבל כשיתחיל לפטפט בטוח שארגיש.
גרשון

ענתי44

New member
איזה מתוקי

נו שויין גם אתה אבל בעיקר הנכד שלך. ברכות להולדתו לך ולאורית
סיפרתי לאמא שנולד לך נכד. אין לה כמובן שמץ של מושג מי אתה, אבל היא תמיד מברכת כשהיא שומעת משהו משמח. הפעם הצחיקה אותי כשרצתה לאחל לך "שאתה זקן" ובעידודי הוסיפה שנכדים זה אושר.
בקשר לאמנון זה חדשות נפלאות אם כי לא מפתיעות. בזמנו כשאמא היתה במצב קשה, הכפילו לה בבת אחת בבית חולים את הכדורים נגד אפילפסיה ואמא עד מהרה הפכה זומבי לכמה חודשים. מילה לא הוציאה מהפה. ואז היא שוב אושפזה בגלל בעיות בכבד והחליפו לה את הכדורים. תוך ימים ספורים חזרה לדבר.
תמסור דש לסבתא אורית ותמשיך לעסוק בדברים שעושים לך טוב. ואני מקווה שהניה תפחית עוד בביקורים אצל אמנון ותהנה מהנין שלה כמה שיותר.

אירילה

New member
תודה ענת

חשבנו עליך בזמן המבצע , העיקר שאתם בסדר ושהשקט יחזור כבר במלואו.
ד"ש לאמא מהזקן.....
גרשון

מזל טוב גרשון ואורית יקרים

איזה כיף שאתם סבתא וסבא צעירים לנכד כזה מקסים
מזל טוב גם לנישואי הבת השנייה
אני שמחה שהיו אצלכם רק ארועים משמחים ומקווה שגם הניה קיבלה קצת נחת
מאחלת לאורית שהתרופה תעזור לה ביומיום
אני שמחה שחזרת אלינו, אתה חסר לנו כאן וכולן שואלות עליך, כנראה הרגשת....
דש לכולן ורק בשורות טובות ושבוע טוב
להתראות, טובה

אירילה

New member
תודה טובה

מה קורה אצל אריאלה? הבעל? הבן?
מקווה שהביקורים שלי כאן יהיו כאן תכופים מכתמיד.
גרשון

ברוך הבא לצל פורומינו....

כבר הספקנו להתגעגע....
הרבה לא נשאר לי מה לאחל, לכן אצטרף לכל קודמי, לאימא הצעירה המון ברכות ושיהייה לה כוח לגדל בן לתפארת..
לנשואה הצעירה רק אושר ואושר...
לסבא ולסבתא הצעירים המון בריאות ונחת מהבנות והנכד, (כן ירבו...)
עם כל הבשורות הטובות עוד נכניס את אמנון לספר השיאים של גינס תחת הסעיף הבריא אלצ'...

רק בשורות טובות,
ניצה.

hregev10

New member
גרשון - התגעגענו

קודם כל מגכיע מזל טוב לסבא ולסבתא החדשים, כמה שזה מרגש. זה אחד מהדברים שמזכירים לך שאתה מתבגר. מה שלום אורית? ואיך היא מרגישה בהיותה סבתא? אני שמחה שנזכרת בנו והלואי שהזכרון יהיה רק לדברים טובים ושמחים. גם לי נולדה לפני זמן מה נכדה חדשה שהתווספה ל-3 הנכדים הבנים שיש לי ושרק ימשיך ויהיה טוב.

שאלת על אריאלה, כמוני גם היא התאלמנה לפני מספר חדשים, זה מה שקורה לחולי אלצהיימר בסוף דרכם.
נתראה בשמחות חני

למעלה