שלום לכולם, בנושא אודליה

shalti

New member
שלום לכולם, בנושא אודליה

לפני מספר ימים שאלתי את אחד ממנהלי הפורום על אודליה, התשובה שניתנה לי די הפחידה אותי כי ידעתי שייתכן מאוד שלאודליה יש סרטן, התשובה הייתה שאודליה נעלמה לה, כל נסיון למצוא אותה או לדבר איתה לא הצליח, ואני מצטט, בתקווה שזה לא יכעיס את המנהלים " ציפורלילה ואנוכי מנהלים את הפורום מזה כ חצי שנה אודליה פשוט נעלמה אני יודע שהנהלת הפורמים פנתה אליה מספר פעמים והיא פשוט לא חזרה אליהם בנקודה מסוימת הפורום הוסר מרשימת הפורומים ורק בלחץ של ציפורלילה , שלי ועד כמה כותבים הוא הוחזר בתנאי שציפורלילה ואני ננהלו" אמרתי לעצמי, בסדר גמור, נלך לאודליה, אודליה אומרת שהיא לא נעלמה, וכשיום אחד היא באה לפורום "שלה" היא ראתה את שמות המנהלים החדשים וניסתה לשלוח הודעה אבל היא הייתה חסומה, אף אחד לא יידע אותה, אף אחד לא דיבר איתה, והכל תעלומה בשבילה. אני לא באתי לפה לעצבן אנשים אלא לבדוק מה קרה, רק כדי שכולם יוכלו לראות שבאמת דיברתי עם אחד ממנהלי הפורום אני מוסיף את כל תוכן שיחתנו במסרים. כמו שאמרתי, לא באתי לסבך אף אחד רק למצוא את האמת היי אריאל ( אם אינני טועה ) ציפורלילה ואנוכי מנהלים את הפורום מזה כ חצי שנה אודליה פשוט נעלמה אני יודע שהנהלת הפורמים פנתה אליה מספר פעמים והיא פשוט לא חזרה אליהם בנקודה מסוימת הפורום הוסר מרשימת הפורומים ורק בלחץ של ציפורלילה , שלי ועד כמה כותבים הוא הוחזר בתנאי שציפורלילה ואני ננהלו ========================================== הודעה מ: shalti אל: rubber duck תאריך: 24/01/03, שעה: 17:32:07 ולשאול שאלה, מה עם אודליה? לא יודע אם ידוע לך אבל אני חבר טוב שלה ולא הייתי בפורום הזה הרבה זמן(שלא שיש סיכוי שאתה תזכור אותי) ורציתי לדעת אם הכל בסדר איתה ולמה היא הפסיקה לנהל את הפורום בתודה מראש שאלתי אם rubber duck ירצה הוא יוסיף את ההודעה ששלחתי לו יום נעים והמשך גלישה מהנה

camellia

New member
אז לא נעלמתי...

אני פה, ומזל שיש לי חברים כמוך שאלתי ואני חושבת שההודעה שלי הזו אכן עלולה להכעיס את "המנהלים",אבל דברים חייבים להאמר, אז ככה נכון נעלמתי מעט הייתי קצת בחופש, קצת פה קצת שם וכשחזרתי לפורום (ולא אחרי הרבה זמן אגב) לא רק שהופתעתי לראות כי ישנם מנהלים חדשים לפורום, לא הייתה לי כלל אפשרות להיכנס בניק אודליה אלא גם שלא טרחו להודיע לי על כך, ואני דיי מתפלאה, לברווז היקר יש את האיי סי שלי, מספר הטלפון שלי ושלא לדבר על נטע היקרה שבזמנו הייתה מנהלת הפורומים ואיני יודעת אם גם כיום,שלה היו כל הדרכים ליצור עימי קשר (ואני כבר לא מתפלאה כלל אחרי העובדה שגבר ניהל פורום זמן רב בתפוז בדמות אישה)נו מילא, בכל אופן ברצוני לאמר שאני כיום בריאה לחלוטין!אני מאוד רוצה להבהיר שבהודעה זו שלי אין לי דבר ולו רבע דבר נגד המנהלים, נהפוכו וחבל שנאלצתי לספר לכם בדרך כזו. בכל מקרה, אני חושבת שהברווז עושה עבודה נהדרת ושמחה על כך שהוא קיבל את ניהול הפורום הפורום הזה היה חשוב לי מאוד ואני את שלי חושבת שעשיתי בזב שהתחלתי עם זה, אני שמחה לראות ולקרוא שאתם עדיין כאן אם אותה התמיכה ורוח העידוד, אותה מילה חמה שמי כמוני יודעת כמה אנו זקוקים לה לפעמים. הייתי רוצה שהפורום הזה ימשיך כי הוא באמת חשוב, אבוא לבקר מידיי פעם אם זה בסדר מצידכם
) ובבקשה שימרו על עצמכם.... ולכם מנהלים נכבדים תמשיכו אתם באמת נהדרים. אוהבת.. אודליה *
(לשעבר)

shalti

New member
מאוד מפתיע, שאלה למנהלים

איך זה שהצלחתי לתפוס אותה אחרי 24 שעות משיחתי עם המנהל rubber duck הצלחתי לדבר עם אודליה? למה לקח לכם כל כך הרבה זמן לא לדבר איתה? מה בדיוק קורה פה? אין לי שום דבר נגד המנהלים, במיוחד לא נגד rubber duck, אני לא מכיר את ציפורלילה אני ממש מתפלא עליכם! ואני ממש אתאכזב מתפוז ומהמנהלים אם השרשור הזה יימחק ומה עם תגובה? לא מעניין אתכם מהמייסדת של הפורום? איך זה קרה? חברי הפורום, איך זה שלא שמתם לב? כמה זמן כבר יש מנהלים חדשים?

rubber duck

New member
התלבטתי אם להגיב או לא

ראשית מאד לא מכובד לצטט דברים בשם אמרם בלי לבקש את רשות האומר וזה בדיוק מה ששלטי עשה מעבר לכך לגבי ניהול הפורום את פורום סרטן התחלתי לנהל אחרי שלמעשה הורד מרשימת הפורומים של תפוז וזאת אחרי שציפורלילה ואנוכי הפצרנו בהנהלת הפורומים להחזירו לרשימה הדבר נעשה תוך התחייבות של ציפורלילה ושלי לנהלו ומאז אנו מנהלים את הפורום צר לי אבל בתור מנהל פורום ולא רק את הפורום הזה הרי שפורום לא יכול לעבוד ללא מנהל שנוכח בו ברמה יומיומית ולראיה בתקופה בה אודליה לא נכנסה רמת הפעילות בפורום ירדה בצורה דרסטית ומשהו לגבי תגובתה של קמליה ( אוליה ככל הידוע ) שם משתמש בתפוז שלא נעשה בו שימוש מעבר לזמן מסוים ( נדמה לי 4 חודשים ) נמחק אוטומטית ולכן אודליה לא יכלה להכנס בשם המשתמש שלה שרון נ"ב הדיון הזה , מקומו לא מעל דפי הפורום זה מסוג הדיונים שאינם נוגעים לנושא שלשמו הוקם הפורום

camellia

New member
תחשוב על מה שכתבת

שרון, למה יש לי הרושם שאתה מרגיש שזה אישי נגדך? נהפוכו ואם זכור לך היה שלב שאני ביקשתי ממך לנהל הפורום בשבילי זוכר??? חוצמזה שאם כל כך היה חשוב לך יכלת מעט לטרוח ולברר היכן אני אבל כפי שציינת זה לא המקום לדיון.

למעלה