שלום לכולם בספטמבר עוברים לוונקובר

doraemon1

New member
שלום לכולם בספטמבר עוברים לוונקובר

אני אישתי וכלבת הרוטווילר שלנו עוברים לוונקובר, התיכנון שלנו הוא להגיע בטיסה ישירה לטורונטו, אולי להתעכב יום יומיים שם. להשכיר רכב, ולנסוע לוונקובר. הייתם יכולים להמליץ לנו על חברת השכרה נורמלית (אמינה ולא יקרה מדי),על מוטלים בדרך שיסכימו לקבל אותנו עם הכלבה. ואם מישהו עשה את זה ברכב ויש לו/לה המלצות???

fermat7

New member
ראשית ברוכים הבאים

לגבי נסיעה ברכב מטורונטו לוונקובר, משימה לא פשוטה. אני תכננתי מסלול כזה חפני שנתיים ובסופו של דבר ירדתי מהרעיון מאחר ומדובר בנסיעה ארוכה מאוד מאוד מאוד.... כאשר בין הערים המרכזיות נהיה משעמם (טבע זה נחמד, אבל לראות אותו ימים שלמים, צריך ממש לאהוב את זה). מה שעשינו בסופו של דבר, נחתנו בטורונטו, טיילנו ואז טסנו לקלגרי ומשם נסענו דרך הרוקי'ס עד לונקובר וזו המלצתי לך. בהצלחה

dannyk27

New member
לא רק משעמם אלא גם מתיש

מדובר באלפים של קילומטרים ואם לא מדובר בכמה וכמה נהגים המשימה תיהיה קשה מאוד או ארוכה מאוד. הדרך מקלגרי לוונקובר עדיפה.

rotemiki2

New member
../images/Emo45.gif

אני בכלל בעד לטוס עד וונקובר- בשביל מה אתם צריכים את כל העייפות הזו? טיסות טראנס-אטלנטיות גם כך מאוד מתישות. הדרך מטורונטו לוונקובר בנסיעה ארוכה ארוכה ארוכה, במושגים שאנחנו בכלל לא תופסים לא כדאי

jb0606

New member
הטסת כלב בחברות תעופה

גם אני עוברת לוונקובר עם כלב בספטמבר ולא כל חברה מטיסה כלבים..קוראים לזה אמברגו אני כבר נהייתי מומחית בנושא.. אייר קנדה וקונטיננטל מתייחסות לכלב כאל מטען וצריך לקחת עמיל מכס כדי לשלוח ולשחרר אותו בק.ל.מ יש אמברגו ולופטהנזה היא האופציה היחידה וההומנית..

למעלה