שלום לכולם בפורום

nightspy1

New member
שלום לכולם בפורום

אתם בטח לא מכירים אותי אז תנו לי שנייה להציג את עצמי תאריך הצתרפות לסנד לייף 17.6.2004 שם אווטר : Nightspy Rebus כישורים : building/scripting/texturing/clothes לפני כמה ימים בפגישה בתוך העולם , מספר אנשים ישראלים, וכאלה הקשורים לישראל הציעו שנקים אזור מיוחד בסקנדליף המוקדש לישראלים ושאר קהילת היהודים בעולם אשמח לשמוע הצעות ורעיונות לאלו דברים צריכים להיות במקום כזה , וליצור קשר אם מישהו מוכן לעזור בפרוייקט\ אני מוכן להקדיש מזמני וכספי כדי להתחיל לעבוד על הרעיון ותרומה כלשהיא תתקבל בברכה תודה , דורון Nightspy

nightspy1

New member
שלום חתלתולת :)

תכתבי פה את הרעיונות שלך כדי שאנשים יוכלו להגיב

Moud

New member
מה לי ולרעיונות?

אני משעממת אני...
אבל שמחה לראות שאתה פה

nightspy1

New member
ואני שמח לראות שאת כאן גם כן

אבל אני בטוח שיש לך רעוניות טובים ושתוכלי לתרום רבות לקהילה :) אל תחשבי בכל כך קטן אהבתי את החתול בחתימה NIGHT

nightspy1

New member
לא מתוקה שלי , עדיין לא

אני מחכה אפילו רק לפתוח את החלון של הסטטוס , אפילו שכבר הורדתי את העדכון מקווה שיסתדר לנו בקרוב , אני מתגגע אליך נורא :) גם הם עשו אפדייט מרגיז אי אפשר לראות יותר מי אונלייו אלא הם הם מרשים זה ממש מכה קשה למשחק שלי ):

Moud

New member
../images/Emo10.gif

באסה.... כנראה שאצטרך לחכות למחר בשביל ה"מנה" היומית שלי... נתראה אז...

nightspy1

New member
לילה טוב ילדה נתראה מחר בתיקווה

חבל שזה תמיד הורס לנו את כל היום לאמריקאים לא ממש מזיז זה מוקדם מדי בשבילהם :) אולי יעשו אפדייט בלילה שלנו רק לישראלים יום אחד חח , לא נראה לי :)

אושRתי

New member
רעיון מעולה!

אם צריך עזרה בעזרת הפורום אני כאן
וברוך הבא

De-Panther

New member
מה עם לעבוד על משהו|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שידאג לעיברית בסקונד לייף?? התחלתי לעבוד על סקריפט כלשהו שמעתיק טקסט מתיבה ומדביק את זה בסקונד לייף... אבל צריך לעבוד גם על פונט בעיברית בסקונד לייף ומדריכים לאיך לעשות את זה

nightspy1

New member
יש לי חבר שכבר מתעסק עם הקוד הפתוח

ישנם כמה בעיות אם להפוך את הממשק לתמיכה מלאה לעברית , אבל ניתן לתרגם את התפריטים לפחות ואולי לאפשר כתיבה מימין לשמאל אני יעדכן ברגע שמשהו יזוז

../images/Emo45.gifלגבי התפריטים בהחלט אפשר לבקש

ראיתי שכבר עשו אפשרות לתפריט בסינית ובעוד כמה שפות..

DragonChan

New member
אין לי בעיה לראות עיברית בSL

רצוני היחיד הוא שיהייה אפשר לכתוב מימין לשמאל או שמישהו יכתוב סקריפט שמה שכותבים יתהפך לבד. דוגמא: אם רושמים: ?הרוק המ יוצא: מה קורה? או אם רומשים: i am fine יוצא: enif ma i

nightspy1

New member
אז זהו שאי אפשר לכתוב סקריפ שיכתוב

כי אי אפשר לכתוב עברית בסקריפ

DragonChan

New member
אי אפשר לעשות סקריפט

שבודק כמה אותביות יש במה שרושמים (כולל רווחים) מכניס את הכל אל תוך משתנים ומדפיס אותם בסדר הפוך?

nightspy1

New member
הנה כתבתי את מה שביקשת

default { state_entry() { llListen(0,"","",""); } listen(integer channel,string name,key id,string msg) { integer i; string text=""; for(i=llStringLength(msg);i>=0;i--) { text+=llGetSubString(msg,i,i); } llSay(0,text); } }​
תתקן את הסוגרים יוצא פה הפוך

DragonChan

New member
תודה רבה!! זה באמת עובד!!

כשאני כותב בעיברית זה מסדר את זה!! ^_^

למעלה