שלום לכולם, בקשה להמלצה -

Red Rock

New member
שלום לכולם, בקשה להמלצה -

אני גר באמריקה ומגיעים לבקר אותי מהארץ. האם כדאי לבקש שיקנו עבורי סיגרים בדיוטי פרי (מבחינת מחיר והיצע כמובן), ואם כן - האם יש המלצות לסיגרים שהם מחד טובים (מבחינתי כחדש בתחום הכוונה היא ללא חזקים מדי, והיות ומדי פעם אני גם אוהב לקחת לריאות אז לא חונקים מדי) ומאידך לא מאוד יקרים? תודה מראש

אם אתה מתכוון לקובאניים אז כן ההיצע גדול והמחיר טוב יותר מאשר תשיג בארה"ב, מכיוון שהכנסת סיגרים קובאנים לארה"ב. תיידע רק את המבקרים שלך שהם עלולים להעצר בשל כך.

לגבי לא קובאניים אין יתרון. אתה יכול להשיג מבחר די מעניין ויותר זול ישירות בארה"ב אצל JR CIGSR ואחרים.

tcbelvis

New member
אני משער שאתה מעשן מתחיל לכן

ההמלצתי להזמין סיגרים עדינים כדוגמת אשטון או AVO או CAO גולד כמו כן רומיאו וגוליט וינאטז הנפלא לכל הדעות.מעבר לכך פשוט כנס לאתר של J.R תמצא שם בעמודה של פירוט הסיגרים מכירת חמישיות[במקום קופסאה מלאה] תזמין לך מס סוגים עד שתמצא את הסיגר הטעים לך ביותר.אגב המחירים בארץ הם לפחות 200 אחוז יותר מאשר בארצות הברית.

שור3

New member
לא נכון

אם אתה משלם משלוח ומס, הסיגרים הזולים בארהב עולים ביוקר. כבר שלחתי כאן נתונים ליבוא אישי שעשיתי ואין מציאות למי ששומר חוק ואין לו בלדר.

tcbelvis

New member
קושי בהבנת הנקרא? האיש ציין כי הוא חי בארצות

הברית.וכן בתוך ארצות הברית ההפרשים הם במאות אחוזים זולים מאשר בארץ

rafui18

New member
ישנה שמועה שהולכים למסות את הסיגרים בארה"ב

לפי נתונים באתר RTDA -איגוד חנויות הטבק של ארצות הברית, הממשל האמריקאי מנסה למסות את הסיגרים באופן כבד מאד $3 לסיגר. מי יודע מה זה יעשה לתעשיה שם, ראה לינק מצורף http://www.rtda.org/

למעלה