שלום לכולם, בקשה לפירוש

שלום לכולם, בקשה לפירוש../images/Emo13.gif

שלום, מחר יש לי משפט בנושא כספי. פרסתי פריסת שאלה: מה - 6 מטות הפוטנציאל - מלכת הגבעים שלי - 3 מטבעות להצליח במשפט - אס מטבעות מחר - 6 מטבעות הסיכום - 10 חרבות רקע - תאונת עבודה עם הרכב שהיתה לי לפני 3 שנים, ואני עדיין במשפטים על הכסף שמגיע לי מהביטוח. אודה לכם על פרשנות. שבת שלום

דליה08

New member
כשושנה בין החוחים-שושנה פורחת../images/Emo140.gif

ראשית אני מאחלת לך הצלחה מחר.. וגם הקלפים מרמזים על כך, אכן מה שפותח את הפריסה ב-6 מטות הוא קלף הנצחון קלף של אדם הזוכה לאחר מאבקים, וכך את... הפוטנציאל שלך ממוקם במקום שאת צריכה מישהו שידבר בשבילך ולקוות שאותו אדם הוא בעל מקצוע טוב ושידע כיצד להוציא אותך מנצחת. גם אם רגשית יש לך קושי בסיטואציה הרי שאדם זה מביא את המשפט לתפנית ושינוי בגישה לטובת קבלתך את כספי הפיצויים. 6 מטבעות בהחלט יביע קבלת כסף ממקור אחר. אל תטעי לגבי 10 חרבות , קלף המראה קושי, זו התקופה שעברת את פשוט עוברת אותה, לאחר דאגות רבות מתח וחרדה את מתעוררת למצב חדש לעתיד טב יותר. בהצלחה נחזיק לך אצבעות

צ ל י ל 8

New member
מצטרפת לדעתה של דליה ../images/Emo68.gif

מה - 6 מטות הפוטנציאל - מלכת הגביעים שלי - 3 מטבעות להצליח במשפט - אס מטבעות מחר - 6 מטבעות הסיכום - 10 חרבות יש לך עמדת התחלה טובה, את רק צריכה ללכת עפ"י האינטואיציות שלך במשפט. יש סיכוי רב לקבל את הכסף שמגיע לך. אבל, אני לעומת דליה, חושבת ש-10 חרבות מראים שאת לא תקבלי את כל מ שאת אמורה לקבל, אלא רק חלק ממנו. בכל אופן, שיהיה לך
, ותעדכני אותנו...

למעלה