שלום לכולם, בקשת עזרה

blue skies

New member
שלום לכולם, בקשת עזרה

אני משנה את חדר השינה שלי על מנת שלשם שינוי יהיה לי חדר נורמלי פחות מבולגן ויראה יותר טוב מצרפת קובץ פחות או יותר מידות, גודל ומה שיש בו: מעט הסבר: בכניסה לחדר מצד שמאל בקיר הקטן יש מדף עליו יש מערכת שאיננה עובדת שנזרקה אתמול, כל האזור הזה של הכניסה הוא מעין מסדרון/כוח שבדרך כלל מאוד מבולגן, נותן הרגשה לא נעימה מבחינת צבע הקירות: אז כפי שציינתי לפני כ3 שנים צבעתי את החדר בירוק פסטל וסגול פסטל, שני הצבעים בהירים. חלוקת הצבע על הקירות: *כניסה צד שמאל קיר קטן + קיר מיטה בצבע ירוק * קיר החלון+ קיר שמפריד עם השירותים בסגול * בקיר החלון פינה למטה יש צבע ירוק וקיר המיטה פינה ימנית למעלה סגול ההתחברות של הצבעים הינה באלכסון ומטושטש אחד לתוך השני (אני אנסה להשיג דיגיטלית ולצלם) * יש לי שטיח מקיר לקיר בצבע כחול כהה NAVY שמשתלב טוב עם הצבעים של החדר * הקיר שמאחורי הארון איננו צבוע ואין מתחתיו שטיח (רצפה רגילה מרוצפת) * בפינה של הימנית עליונה של החדר (מול הארון) היה ניסיון נואש ולא הכי מוצלח לעשות מעין פינת ישיבה מכריות ושולחן עץ נמוך מגולף, כמו כן בקיר של החדר/שירותים ישנו מדף נמוך שנצבע בצבע הקיר ועליו יש 4 פסלים מעץ כהה מגולפים סגנון אפריקאי ובין לבין נרות ריחניים קטנים

blue skies

New member
המשך

מה שיקרה עכשיו זה שאת הארון אני מוציאה מהחדר מבחינת החלוקה הפנימית שלו הוא לא טוב לי ובנוסף הוא לא יציב ועם דלת הזזה שכל הזמן מתפרקות, לכן רכשתי שני ארונות, כ"א 2 דלתות + כוורת 2*4 .(לגובה) הבעיה היא שאין שטיח על האזור איפה שהיה הארון, דבר שלא כלכך נוראי כי האזור הנ"ל לא נשאר ריק וכמו כן הקיר איננו צבוע והייתי מעוניינת לצבוע אותו בצבע יותר חי חשבתי אולי על גוון פוקסיה/דובדבן אבל שיהיה עם טקסטורה, הבעיה היא שאני לא יודעת איך זה נקרא, הצבע הוא לא חלק הוא כאילו עם 'עננים' לבנים עליו (מישהו יודע אולי למה התכוונתי??? יודעת שההסבר נשמע טיפשי אבל לא יודעת איך לקרוא לזה), הארונות והכוורת בצבע חום ניטרלי (אני חושבת שהצבע נקרא שיטה) ועל החלון יש וילון בצבע סגול/ורוד שקוף מאורגנזה עם נגיעות של מעט זהב (שקוף) זהו בגדול, צרפתי עוד תרשים, לגבי איך חשבתי לשים את הארונות והכוורת בתרשימים החדר נראה יותר גדול ממה שהוא במציאות, והוא ממש לא גדול אשמח לשמוע רעיונות ולקבל את עזרתכם תודה מראש עינב

lank

New member
../images/Emo68.gifכדאי שתוסיפי גם את

המידות של הכוורת ושני הארונות . כך יהיה קל יותר לתכנן נכון מבחינת המידות. בכל אופן , אני חושבת שאולי כדאי למקם קצת אחרת את הרהיטים. מדוע המיטה חייבת להיות צמודה לקיר?? אולי כדאי שהיא תהיה מצד ימין של החלון כאשר הראש יהיה לקיר החלון והרגליים לכיוון מרכז החדר. משני צידי המיטה הייתי ממקמת את הארונות ( על הקיר של החלון ) . ממול אפשר לשים את הכוורת בצמוד לקיר של השירותים , כאשר הכוורת פונה אל מרכז החדר. מקבלים אזור גדול שאמור להיות פנוי לשטיח , פופים ועוד... את הקיר הריק שבעבר שימש את הארון , הייתי צובעת בגוון מיוחד או בטכניקה של "ענתיק" - של חברת טמבור. בהצלחה.

d ע

New member
עצה...

נדמה לי שאת משלבת יותר מדי גוונים בחדר (שטיח כחול, קירות ירוק וסגול, ועכשיו גם פוקסיה...). הייתי מתמקדת בפחות גוונים. בנוסף, תצייני מה גילך, כי עיצוב הוא פונקציה לא רק של טעם אלא גם של צרכים ותפיסה שמשתנה עם הגיל

למעלה