שלום לכולם ( ברזיל )

baz22

New member
שלום לכולם ( ברזיל )

אני מתכוון לטוס עוד חודש לברזיל אבל עוד לא הזמנתי כרטיס. לפי מה שהבנתי עד עכשי ויש לי כמה אופציות נחמדות, מאירופה לברזיל עם: לופטהאנזה,איר פראנס,ואריג,TAM ועוד איזה חברה שאני לא מכיר בשם פלונה או משהו כזה. השאלה שלי היא כזאת, עם איזה חברה אתם ממליצים להגיע לאירופה? כמובן שיש את על אל ( אבל לרוב הם הכי יקרים.. ) ואיך בכלל אני אמור לבצע את קניית הכרטיסים? שטסתי לאוסטרליה סמכתי על חברת הנסיעות שלי ( לא רוצה לציין איזה ) ובסופו של דבר גיליתי ששילמתי בכמעט 300 דולר יותר ממה שהייתי יכול לשלם אם הייתי מזמין לבד... אז אם למישהו יש תשובה, אשמח לקבל גם מסרים פרטיים אם אתם לא רוצים לפרסם שמות של סוכנים או מקומות. תודה רבה מראש שלומי

arielguelman

New member
אני ממליץ לך לנסוע ככה:

אם אתה טס לריו טטוס ככה: תל אביב-מדריד-ריו אם אתה טס לסאו פאולו טטוס ככה: תל אביב-ציריך-סאו פאולו או תל אביב-מילאנו-סאו פאולו או תל אביב-מדריד-ריו, עם איבריה או פלונה.

yoav6969

New member
כל החברות שציינת לא מגיעות לריו

אלא לסאו פאולו. חזרתי משם לפני חודשיים וריו כבר לא מקבלת כמעט טיסות ישירות מאירופה. בדוק למעט מס' מצומצם של חברות (איברייה למשל). בהצלחה.

HELLAS

New member
חברות שמגיעות לריו מאירופה

British Airways מלונדון עם עצירה בסאו פאולו (לא טיסה יומית) טיסות ישירות ללא עצירת ביניים (לא כולן טיסות יומיות): Air France מפריז Iberia ו Pluna ממדריד TAP Air Portugal מליסבון. חברת התעופה ואריג טסה ישירות לריו רק מפרנקפורט וליסבון.

bibiking

New member
דרך נוספת

אם יש לך חשק ואתה אוהב לטוס אז... אני טסתי לפני שנה לברזיל עם אלעל ברך זו : הלוך: ת"א - צירך - מיאמי - עם סוויס מיאמי - ריאו - עם אמריקן אירליינס חזור מבואנוס: בואנוס - ניו-יורק - עם אמריקן אירליינס ניו-יורק - לונדון - עם אמריקן אירליינס לונדון - ת"א - עם אל על מסלול קצת משוגע, אבל הוא היה הכי זול וגם כלל 3 ימים בניו-יורק, וגם המון מיילים של אמריקן-אירליינס. ביי בהצלחה, והכי חשוב תעשה חיים

baz22

New member
תודה רבה לכולם

לצערי הטיול המתוכנן התבטל... אולי במקומו אני אטוס לויאטנם אבל לפי איך שזה נראה עכשיו... אני נשאר בארץ...

למעלה