שלום לכולם.בשבילכם-כנסו :)

Dijey

New member
שלום לכולם.בשבילכם-כנסו :)

שלום לכולם.מה נשמע ?.. אז ככה.. תרצו אולי את שרית חדד פה כותבת בפורום כמה דקות פנויות כאלו אם יהיו לה ? אם יש מספיק כאלו שתומכים ברעיון-אנסה לארגן. אל תשאלו איך-פשוט תגידו אם אתם תומכים ברעיון.ואם הכל יסתדר-אכתוב לכם הודעה יום לפני שהיא תכתוב כאן.אם.לא מבטיחה כלום כי לו"ח הזמנים שלה עמוס ביותר !!. אז כמו שאמרתי..תכתבו אם אתם תומכים ברעיון.

אז לא..נו בטח שרוצים

אבל אם היא ברישמי לא כותבת מזמן אז לא נראה לי שפה היא תכתוב ויש בעיה קטנה בקשר לתומכים-הרבה מעריצים לא נכנסים לפה....צריך להגיד להם שיכנסוווו חבר'ה תיכנסו! מור וכולםםםם !!!

Music4Life

New member
למה יש לך קשר עם שרית?

ההודעה שלך לא מובנת כ"כ... עכשיו שרית בין טיסות והופעות, אני בספק אם היא תכתבו פה...אבל תמיד אפשר לקוות.

Music4Life

New member
../images/Emo3.gif הוספתי משהו לחתימה...

רק רציתי לראות איך זה יצא
סורי על התגובה...

Dijey

New member
כן..אבל..

יום שישי הבא כבר יהיה לה פסק זמן מהטיסות אחרי שהיא תחזור משוויץ. ואני יכולה לנסות לארגן...בלי בעיות ממשיות,זו רק שאלה האם יהיה לה זמן. רק ש..יהיו פה מספיק אנשים. בכל אופן, אמרתי, אם אני אצליח לארגן אז אתן לכם הודעה מראש יום לפני. שבת שלום ולילה טוב :)

Music4Life

New member
תודה על המאמצים...

דבר ראשון, היא טסה לארה"ב...ל3 ימים. אם את חושבת שאת יכולה לארגן משהו, סבבה, תודיעי ונדאג להיות פה בזמן. לילה מצוין!!

שושיתה 1

New member
יאלה תעשה מאמצים אח שלי. ותודה...

ושאתה מסדר את זה תגיד לשרית ולמי שיש שאני מת עליהההההההה שרית היא החיים שלי שי גרשון שבת שלום!!!

Dijey

New member
שמעו..

היא טסה הלילה, חוזרת ביום שלישי וביום רביעי טסה לשוויץ וחוזרת ביום שישי.אז אחרי זה היא תהיה די פנויה.אולי בחודש הבא היא תטוס לרוסיה ביקור קצרצר כזה..ממקור מוסמך שבעצם חלק מהצוות שלה. שמעו, לא מבטיחה כלום, אבל ראיתי שאנשים פה ממש מתים עליה, ואני חושבת גם כן שהיא אחלה זמרת, וגם אותו מקור אמר לי שהיא ממש ממש נחמדה..אז בגלל חשבתי שאני אנסה לארגן דרך אותו מקור (רק עוד שבוע לפחות) שאולי אם יהיה לה זמן היא תיכנס לכאן לביקור קצרצר. אם אני אצליח-רק לטובתכם ובשבילכם :) אגב, יש לי כזאת גלויה שלה לא יודעת איך להסביר את זה..למישהו יש את זה ? כי אותו המקור הביא ממנה ונתן לי..למישהו יש את זה ? סתם בשביל הסקרנות.. אני יכולה לצלם ולהעלות..

מושיק20

New member
תודה וכמובן שכולנו מחכים ../images/Emo23.gif

תודה לך על המאמצים
כולנו נשמח כמובן אם שרית תכתוב כאן איזה משהו...

טוףףףףףףףףףףףףף.....

תארגנו פגישה אבל מהררררררררררר שהיא תכתוב פה טוף? שהיא תיכנס לפה שתכתוב לייייייייייייייייי

לי אין בעיה ששרית תתארח כאן אני מאו

מאוד אשמח אם זה יקרה יש לי מה לשאול אותתה.אם היא תתארח כאן וואלה זה יהיה מדהים.הלוואי שהיא תבוא להתארח כאן בפורום.

למעלה