שלום לכולם גם אני חדש כאן

רוני 2112

New member
שלום לכולם גם אני חדש כאן

גם אני מאלה שהתאהבו בזמרת הזו, ולא חסר סיבות אנסה לרשום כמה. א. יש לה קול מהמם, השירים שלה יפים מאוד וגם העיבודים שלהם קלאסיקה בשבילי. ב. היא כמובן חתיכה ויש לה חיוך מקסים,היא נטולת פוזות והיא לא צריכה את זה, ויצא לי לקרוא טיפה מהביוגרפיה שלה, ומתברר שעברה חיים לא קלים. אשמח לקבל יותר חומר עליה. ג. בעוונותי הרבים הורדתי כמה קליפים שלה והם פשוט מהממים, בפשטות ובתיחכום, אשמח לדעת איך אני משיג את זה באופן חוקי. ד. אני מנחש שאני הכי מבוגר פה מכולם אבל אני חולה מוסיקה מילדות, וכמעט ולא מעודכן במוסיקה החדשה, אבל שנאיה עשתה לי את זה ומייד קלטתי שזו לא עוד סתם זמרת אלא זמרת גדולה אז תהינו לכם זו אחלה זמרת.

אני חושב שקליפים מותר להוריד

זה כמו להקליט מטלוויזיה. חוץ מזה, יש לך אפשרות לקנות את האלבומים של שנאייה: Shania Twain/1993, The Woman In Me/1995, Come On Over/1997, Up!/2002, וכן אלבום הקלטות גנוזות ששוחרר ע"י מפיקים אנונימיים שלשמו יש וריאציות שונות Beginnings, Wild&Wicked, For The Love Of him. חוץ מזה, יש לך את הדי וי די-ים של שנאייה: The Specials עם שתי הופעות שהוקלטו לטלוויזיה (במיאמי עם אלטון ג'ון והבקסטריט בויז ועוד הופעה), The Platinum Collection - הקליפים משלושת האלבומים הראשונים גם Shania Twain Live - הופעה בדאלס.

m L m

New member
הי רוני! ברוך הבא.

אם אתה בן 2112 אתה אכן הכי מבוגר פה
אבל- למעריצים של שאנייה אין גיל! אני מבינה למה אתה כ"כ אוהבת אותה- ותתפלא- אלה אותן סיבות שלי
אני מירי, ולרוב אל תתיחס לשטויות שלי

רוני 2112

New member
../images/Emo24.gif תודה על קבלת הפנים

אני עוד לא הגעתי לגיל הזהאבל מתקדם בצורה סבירה אם תעשי שטויות למרות גילי 36 אוטוטו אני מסוגל להחזיר באותה מטבע

m L m

New member
../images/Emo6.gif

ואנשים- אפשר לדעת מה אתם עושים פה בשעות כאלה????? יאללה- לישון - מחר בית ספר
טוב, אז לי מחר יש עבודה.....כל היום הייתי עייפה ועכשיו אני לא יכולה לישון
אולי אני אשמע שאנייה וזה ירדים אותי? למרות שלא נראה לי כי אני מתחילה לשיר ואז אני מתעוררת עוד יותר.... אוף! שוב התחלתי לקשקש......תעצרו את העיר- אני רוצה לרדת........... נא לא לקחת ברצינות את ההודעה הנ"ל - אני מכריזה בזאת על חוסר שפיות ל10 ד' בעקבות ההודעה של no1else שזכה במבצע של קוקה קולה... כבר אמרתי שאני מקנאה???? אז מה! מותר לקנא

mays

New member
ברוך הבא רוני ../images/Emo140.gif

נראה לי שהדחת אותי מעמדת "זקן השבט" D-: באופן חוקי אפשר להשיג קליפים רק בקסטות וידאו/DVD ששנאיה הוציאה, אבל כמובן שהם לא מכילים את כל הקליפים הקיימים, בוודאי לא את החדשים. בניגוד לשירים, שהורדה שלהם פוגעת באופן ישיר ברכישות תקליטים, אני (באופן אישי) לא חושבת שיש בעיה עם הורדה של קליפים. אני יכולה לספר לך שיש ברחבי הרשת המון קבצים, לא רק קליפים רשמיים אלא גם ראיונות והופעות בתוכניות טלויזיה מכל העולם, ודווקא אלו הדברים היותר מוצלחים בעיני. שווה לחפש אותם. אז שוב, ברוך הבא, ואני מקווה שתהנה כאן. בהחלט יש הרגשה בימים האחרונים שהקבוצה שלנו גדלה, וזה נהדר.

למעלה