שלום לכולם גם לי יש שאלה

גילילי5

New member
שלום לכולם גם לי יש שאלה../images/Emo4.gif

איך אפשר לגדול בימינו אנו מבלי להתקלקל בבתי הספר ? אין מוטיבציה ללמד. ואיך תהיה מוטיבציה ללמוד כמו שבאמת צריך?

stream

New member
שימי לב !

את כותבת "לגדול בלי להתקלקל בבית הספר"!!! לאן הגענו,אה ?! פעם בית ספר היה מקום שבו היה חינוך,משמעת,ערכים,כבוד למורים !!! ... במה אני החנון יכול לעזור לך? חשבתי על משהו שקיבלתי כהמלצה מידידה ותיקה מורה לשעבר-היא הפנתה אותי למשהו אוטנטי(מצורף בהמשך..), יש מקום לבדיקה..מי יודע-אולי באמת הסטייה מהמקורות עולה לנו עכשיו ביוקר, תנסי ותשתפי ! לחיי החנונים !!!

מתן4ל

New member
<אזהרה לדתיים!>

שימו לב שהקישור מוביל לאתר שהתוכן שלו *לא* לקוח מהמקורות, תוכלו להינות מחכמתו של ארגון "בני ברוך" רק תזכרו לא לבלבל את זה עם התורה שלנו... (למעשה כשאני חושב על זה לעומק זה נכון ורלוונטי גם לחילוניים) אני מצטט את האזהרה שמוחבאת טוב בדף שאלות נפוצות נידח במקום ליהיות בדף הראשי בפונט הכי גדול שיש להם: " איך קשורה הדת לחוכמת הקבלה? תשובה: אין לחוכמת הקבלה שום דבר משותף עם הדת. הדת היא תקנון מסוים להתנהגות האדם בעולם הזה. כל דת היא תקנון התנהגות של קבוצת אנשים מסוימת בעולם שלנו. אין לה שום שייכות לעולם העליון, שאליו קשורה רק חוכמת הקבלה. הדת היהודית נוצרה כרשימת החוקים של העולם העליון בצורת סיפור. אפשר לקבל את הרשימות הללו במובנן הפשוט, לקיים אותן כטקסים דתיים ואפילו לחשוב שמגיע שכר על כך. אבל אם האדם מבין שמאחורי המלים הללו נמצא תיאור המבנה של העולם העליון, הוא מתחיל להשתוקק לידע הזה, רוצה להכיר את העולם העליון,והעולם העליון מתגלה לו – במקרה זה הוא כבר אינו מאמין במשהו בלתי מורגש, אלא הוא איש מדע החוקר את העולם העליון. " נ.ב. חינכו אותי שכשאתה מציע לא לעשות משהוא מנומס להציע גם חלופה (אלטרנטיווה) אז הנה חלופה (למרות שזה לא משהוא אבל אני מקווה שזה רק מהמסורת האמיתית שלנו (התנ"ך))

lolla2007

New member
סטרים יקר ! תודה רבה על הלינק הנפלא !

שמרתי אותו במועדפים.

למעלה