שלום לכולם- האם אפשר להצטרף?

חן (*_*)

New member
שלום לכולם- האם אפשר להצטרף? ../images/Emo9.gif

לא, לא התבלבלתי. אני יודעת שעתה לא לילה, אלא שלא מזמן גיליתי את הפורום היפה הזה, ורק עתה אזרתי עוז ואומץ לכתוב בו. אז, זהו, אציץ פה מאוחר יותר ואראה אם עברתי את מבחני הקבלה
. בינתיים שולחת למי שהתעורר כבר משהו נחמד, כדי להעלות חיוך על השפתיים ביום סגרירי זה.

PiTuShKa

New member
חחחחחחחחח../images/Emo19.gif מסכן...

לא הייתי רוצה להיות במקומו!!!

Crossface

New member
אהבתי ../images/Emo6.gif

התקבלת לעניות דעתי (הדעה שלי באמת עניה)

חן (*_*)

New member
../images/Emo51.gifעל קבלת הפנים החמה ../images/Emo140.gif

לא התאפקתי והצצתי
, כמה נחמד מצידכם לערוך לי קבלת פנים שכזו, וזאת עוד בטרם הצגתי את עצמי, תודהההההה
, בכמה מילים- אני חן, בת........ לא משנה כמה
, אבל בטוח שאני בת- בדקתי ! , אני עוסקת בהמון תחומים, עם הזמן, אולי אפרט, וכאן, בתפוז, אני חברה במס´ פורומים (בטח אפגוש גם כאן שמות מוכרים
). לפעמים אני כותבת ברצינות, לעיתים בצחוק, יש פעמים שאני אפילו חורזת חרוזים, לפי מצב הרוח והעננים
. דוגמית קטנה? אוֹתְךָ רוֹצָה אֳהוּבִי אִיתְךָ חַשָה כְּאִישָה לְךָ אֲהַבָה בִּלְבַבִי שֶלְךָ נֱפֶש אֲהוּבָה ******************* זהו בינתיים, להתראות

טאKילה

New member
חן (*_*) ברוכה הבאה אלינו../images/Emo140.gif

לא לא התבלבלת אנחנו כאן גם ביום וגם בלילה. כייף אמיתי להיות כאן,הרגשה נעימה ועוטפת לכולם. ברוכה הבאה,מקוה שהבאת מעט עוגיות מגחלילית חחחח

חן (*_*)

New member
היי טאקילה ../images/Emo9.gif

חחח..... ידעתי שאפגוש כאן שמות מוכרים
. באמת כייף כאן, אווירה נחמדה, אנשים נחמדים........... בקשר לעוגיות, הבאתי גם הבאתי, ואתם מוזמנים להתכבד

טאKילה

New member
חן אני בדרך...../images/Emo24.gif

להכין לכולנו קפה..
נו תוציאי את העוגיות הריח יאמי עד כאן..

חן (*_*)

New member
הדרך ארוכה היא ורבה..... ../images/Emo73.gif

יותר מחצי שעה אני מנסה להביא את העוגיות לקפה/שוקו/תה..... משום מה אינני מצליחה
, אולי הפעם?

Mוניk

New member
אל תגמרו הכל גמניפו

תביא ביס אני בנתיים אכין עוד שוקו ת´שחור תקבלו בלילה צ´או מוניק

Mוניk

New member
חן ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

הינה זזתי עכשיו יש מקום והמון אז בואי שבי כיבודים עלי בוטנים, פיסטוקים, אגוזים, נשנשים שתיה קלה: קולה, קינלי, ספרייט שתיה חמה: שוקו, קקאו, נס קפה, קפוצ´ינו והחברה בטח יביאו עוד כדאי לך להשאר חן}{חן מוניק

למעלה