שלום לכולם, האם אתם יודעים איפה אפשר להשיג

שלום לכולם, האם אתם יודעים איפה אפשר להשיג

מעיים נקיים ומוכנים למילוי? ואם אפשר גם מתכונים לנקניקיות? האיש כבר כמה זמן חולם על נקניקיות תוצרת בית, ואני מעדיפה שיפסיק לאכול את הזבל המוכן. תודה.

אורליתנ

New member
מעיים לנקניקיות

היי. אפשר להשיג מעיים אצל קצבים טובים. לא אחראית לרמת הניקיון שלהם, לדעתי עדיין רצוי להשרות אותם במים רותחים, ולשטוף אותם היטב. לגבי מתכונים, לי אישית אין מתכון, אבל יש הרבה מתכונים באתרי האוכל השונים באינטרנט. בהצלחה.

אז זהו, שהלכתי לכמה קצבים

טובים ולא מצאתי. אפילו במחנה יהודה, ששם אמורים להיות דברים כאלה.

אורליתנ

New member
הזמנה

אני לא יודעת מה להגיד, כי אני בזמנו (האמת לפני די הרבה זמן) מצאתי אצל הקצב שהיה לי. אם יש לך קצב קבוע, אולי תוכלי להזמין אצלו?

ברוך הבא למחפשי המעיים ../images/Emo9.gif

הייתי בסמטאות שוק הכרמל,אצל חינאווי בכמה מקומות, בשוק רמלה, קצביות ועוד, חבר טוב שיש לו קשר לקצבים הסביר שבתי המטבחים משמידים מיד ולא ניתן להשיג גם אומנטום שזה מעדן נוסף לעטוף בו כל מיני. לא בלמד, לא אצל צרום, קשה מאוד להשיג גם צוואר של הודו שאפשר למלא. מה שאני עושה הוא: שורפת עור תרנגול על האש. מסירה ומשתמשת בעוף לשניצל אחרים ממלאה במלית של הקישקע את העור ותופרת כמו פעם עם מחט עגולה. הרבה עבודה,מסכימה. אבל שווהההההההההההההההההההההה כדי לקצר, לפעמים מצליחה לקבל עורות מהקצב בסופר. מקפיאה בהפרדה ולקראת הבישול ממלאת. בהצלחה.

זה טוב למי שרוצה תחליף לקישקע

רק שלי אישית יש טראומה מילדות מהדבר הזה. סבתא שלי עשתה פעם או פעמיים ולא הייתי מסוגלת לגעת בזה. השילוב של האוכל והתפירה לא עשה לי טוב. אבל אני מחפשת באופן ספציפי מעיים לנקניקיות. ואם אין מעיים טבעיים - איפה אפשר לשיג את הסוג המלאכותי?

Master Stav

New member
אצל הקצב שלי יש ......צריך רק להזמין

"עוף הגוש" תל מונד . ולגבי מתכונים .....אני מחבבי נקניקות הזבל אלו ב5 שקל לנקניקה בלחמניה מזכיר לי את ימי ניויורק העליזים

eliya-l

New member
אהה, שכןןןן בעצם נדמה לי שאנחנו

כבר מכירים.... צורן???? ואם כבר אז כשמדברים על קצב, נסית פעם את קדן באזור התעשיה קדימה? היא מיישנת את הבשר הכי הכי אבל הכי טוב שיש. לא יודעת לגבי מעיים אבל טוב לדעת שיש בעוף הגוש.

Master Stav

New member
אהלן שכנה ....

אכן כן צורני אסלי כבר 8 שנים ..... וכן קדן לא רעים בכלל לגבי עישון אני בשלבים של החלטה באים לבנות או לקנות מתקן עישון לחצר

eliya-l

New member
תיו הם לא מעשנים אלא מיישנים ../images/Emo182.gif

לגבי מיתקן עישון גם אני מתלבטת אם לקנות אחד כזה ולהעמיד במרפסת (אני בדירה). בלאו הכי אני ממנגלת די הרבה ולשכנים שלי יש עשן כך שעוד קצת עשן לא יזיק.

bigjack

New member
גם אני מחפש מעיים ומעוניין לקנות

אמנם לא הסתובבתי הרבה לחפש, אבל אם אדע על בטוח איפה יש זה מאד יעזור

bLuEbLeI

New member
מתכונים לנקניקיות

http://food.msn.co.il/msnFood/HomeSpecial/special+menu/20070801115149.htm

Bavmorda

New member
ממליצה להרים טלפון לאייל, הבעלים של כצל'ה

במרכז שרונה, כפ"ס, ולברר אצלם.

אורליתנ

New member
לינק להכנת נקניקיות

היי, מצ"ב לינק להכנת נקניקיות בייתיות (אם את עדיין צריכה) http://food.msn.co.il/msnFood/Recipes/Main/200708/20070801115149.htm לא בדקתי אותו. בהצלחה

למעלה