ברוך הבא למחפשי המעיים ../images/Emo9.gif
הייתי בסמטאות שוק הכרמל,אצל חינאווי בכמה מקומות, בשוק רמלה, קצביות ועוד, חבר טוב שיש לו קשר לקצבים הסביר שבתי המטבחים משמידים מיד ולא ניתן להשיג גם אומנטום שזה מעדן נוסף לעטוף בו כל מיני. לא בלמד, לא אצל צרום, קשה מאוד להשיג גם צוואר של הודו שאפשר למלא. מה שאני עושה הוא: שורפת עור תרנגול על האש. מסירה ומשתמשת בעוף לשניצל אחרים ממלאה במלית של הקישקע את העור ותופרת כמו פעם עם מחט עגולה. הרבה עבודה,מסכימה. אבל שווהההההההההההההההההההההה כדי לקצר, לפעמים מצליחה לקבל עורות מהקצב בסופר. מקפיאה בהפרדה ולקראת הבישול ממלאת. בהצלחה.