שלום לכולם, האם אתם מכירים קצונה

oshiko

New member
את יכולה להיות יותר ספציפית?

את שואלת איזה תפקידים יש? איך זה להיות קצינ/ה בחילות הנ"ל? איך מגיעים לקצונה? יש בפורום את אלינב שהבן שלו יצא לקצונה במודיעין. אם הוא במקרה רואה את זה אולי הוא יוכל לעזור לך.

לילכי1

New member
למשל לגבי קצין בחיל הים- קצין

מודיעין. אז מה רמת הקושי בקורס וגם בהשלמה. אני לא כל כך יודעת מה לשאול...

לילכי1

New member
השאלה שלי לגבי קורס קצינים

מטרתה לברר מה שניתן. אני פשוט לא יודעת כלום. הבן שלי קיבל זימון וגם ממש לא יודע אם ללכת. הוא בחיל הים.

oshiko

New member
קצת אינפומציה ...

שאספתי מ BlackJack1, שהכי מבין פה בחיל הים. אני מקווה שהוא יוסיף או יתקן כשיתפנה. השלמות קצונה בחיל הים הם בד"כ לא משהו. אלה שנחשבות לטובות הן שליטה ומודיעין. הן הכי נחשקות,ומודיעין נחשבת להכי טובה. הוא אישית היה הולך על זה, למרות שזה כולל ירידה לחוף... כדי לקבל אינפורמציה יותר טובה - מה היה התפקיד שלו בספינה עד עכשיו?

לילכי1

New member
הוא לא בספינה אלא בחוף מסיבות

בריאותיות. אבל בתפקיד טוב וחשוב.

BlackJack1

New member
המממ

איזה קורס הוא עשה לפני? ביה"ס למודיעין ימי של חיל הים יש כללים מסויימים לקבלה לקורס שלו,שאחד מהם זה בעיקר הקורס שעשית לפני שהגעת לקק"צ...

אם הוא לא עשה קורס שמתאים

להם, אין סיכוי שיתקבל אליהם? כי לקצונה מסוג אחר לא נראה שילך...

BlackJack1

New member
לא יודע...

ביה"ס למודיעין בד"כ לוקח להשלמה הזאת בקרי שליטה ובקרה ובקרי לוחמה אלקטרונית ומהבנות אם אני לא טועה זה בקריות שליטה ימיות,הבן שלך עושה אותו תפקיד רק שיש לו שם אחר... אני לא יודע פה מה קורה,אבל את ההשלמה קובע החיל אחרי הקורס קצינים בלי שהחייל יודע לאיזה השלמה מועדות פניו... אני אשאל את אחותי יותר על העניין

BlackJack1

New member
בד"כ לא

אפשר לדעת איזה השלמות נפתחות אולי,אבל יעד שיבוץ קובעים אחרי הקק"צ

למעלה