שלום לכולם, האם יש משהו

מתרחקת

New member
שלום לכולם, האם יש משהו

שיכול לעזור בחיזוק הגוף בתקופת המחזור ולפניה? אני חשה עייפות מאד גדולה וחוסר אנרגיה בתקופה זו.. ובנוסף, האם יש משהו שיכול להפחית את הצורך במתוק כל הזמן..(לשוקולד בעיקר) זה ממש מתיש.. או אילו תחליפים לא משמינים יש? תודה רבה

להפחתת הצורך במתוק

ישנו צמח שנקרא גימנמה הוא מאד עוזר... שווה לעשות בדיקה לשלילת אנמיה ובלי קשר לאכול כל 3 שעות . לעבור לתזונה מלאה, עם ירקות ופירות. ולדאוג לשתות הרבה מים. בהצלחה בבחינות.

מתרחקת

New member
מה אני אמורה לעשות עם הצמח בדיוק?

אני אוכלת המון ירקות ופירות.. אילו בחינות? תודה רבה על התשובה

לשתות אותו כחליטה או כטינקטורה ישירות

על הלשון. לגבי הבחינות.. התבלבלתי עם הודעה אחרת SORRY. :)

yigalby

New member
שלום

בנוסף למה שנאמר לבדוק חוסרים מינרלים - ברזל ועוד חליטת סרפד יכולה לעזור בעניין ברזל והסדרת מחזור כמו גם מליסה, נר הלילה ,שיח אברהם וזרעי פשתן. גם קינמון מומלץ בתור מעורר ממריץ דם ומסדיר בעיות מחזור .

מתרחקת

New member
היה לי באמת פעם חוסר ברזל ואז

חזרתי לאכול בשר וכל מה שהומלץ והסדרתי את זה... המחזור שלי סדיר הבעיה היא בתחושת העייפות המטורפת שמלווה אותו.. כל אלו זה לשתות חליטה?

עוז46

New member
לפני שרועמים התותחים על מנופוזיה

באמת בדיקות דם נחוצות להבחנה, כאן לא ההיתי ממליץ פיטו אסטרוגנים לפני הבחנה מדוקדקת והתאמה אישית. כי למרות שאנו סומכים על האינטלגנציה של הצמח בעינים עצומות, ישנם קונטרה אינדיקציות די ברורות. ויום מקסים לכולנו.

מתרחקת

New member
אתה יכול להסביר בעברית ../images/Emo3.gif

? ומז"א אני צריכה ללכת לנטורופט שיעשה לי אבחנה?

עוז46

New member
סוף סוף מתקרבת

רצוי לעשות בדיקות דם ולבוא איתם (אם הבדיקות) לנטורופט, הרבליסט, רופא סיני, שכולם טובים, ואת צריכה להתחבר לשיטה של המטפל. וכן צריך לעשות איבחון טוב ולמצוא את מקור הבעיה ולא רק את הסימפטומים.

למעלה