שלום לכולם, האם מישהו.י יכול/ה..

sharondrory

New member
שלום לכולם, האם מישהו.י יכול/ה..

לספר לנו לגבי אימון בנושא שיווק אישי/עצמי. זה מעניין אותי מאד. אשמח לקבל תגובות. בברכה שרון

einatgross1

New member
אימון בשיווק עצמי

שלום לך שרון, אימון בשיווק עצמי עוסק בקידום עצמי, או בקידום העסק לקראת השגת מטרות שהוגדרו בתחילת האימון. כחלק מהאימון, למשל, ניתן לבדוק עם האדם את המידה בה הכרטיס האישי שלו משרת את המטרות שאותם הוא חפץ להשיג. אשמח לשוחח איתך יותר על הנושא, באמצעות המסרים. בברכה ובאהבה,

עמוקא

New member
גם לי שאלה לנכבדי הפורום:

אני שוקלת לימודי אימון אישי: בסביבת מגורי מתקיימות סדנאות לימודי אימון אישי אצל מי שבמקצועה פסיכולוגית, פסיכותראפיסטית. נשאלת השאלה, האם לימודי אימון אישי אצלה יהיה קביל ויעמוד באותו התקן IFC עליו למדתי כאן בקישורים. אשמח לקרוא את דעותיכם יופי של פורום - תבורכו. שנה ברוכה,

tlingit

New member
ברוכה הבאה גם את עמוקא ../images/Emo140.gif

יופי שאת מצטרפת לפורום שלנו
עד כמה שידוע לי, כדי לעמוד בדרישות ההסמכה של ארגון ה IFC צריך לעמוד במספר בחינות הקשורות לחומר הלימוד שלהם, לצבור מספר מינימום של שעות אימון עם לקוחות משלמים ולבצע פגישת אימון בנוכחות מסמיך של הארגון. אם ההסמכה של ה IFC חשובה לך, כדאי לבדוק אם לימודייך יסייעו לך להגיע אליה. אני מזמינה אותך להציג קצת את עצמך, אם את רוצה
ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
מאחלת לך הצלחה בתהליך הבירור, ונשמח לשמוע איך הולך לך

שלום

הארגון הבינ"ל נקרא ICF. אני מצרפת לינק לאתר שם ניתן למצוא את התנאים לקבלת ההסמכה. יש שני מסלולים - אחד שאפשר לעשות אותו לבד באמצעות צירוף מסמכים המוכיחים שהמאמן השלים את כל הדרישות. השני - דרך אחד מבתי הספר שתכנית הלימודים שלהם אושרה ע"י הארגון לקבלת הסמכה. בברכה,

למעלה