שלום לכולם, האם מישהו מכיר

שלום לכולם, האם מישהו מכיר

ביצוע גרגוריאני ל-STH? שמעתי ביצוע כזה בבית קפה , ביקשתי מבעל המקום להגיד לי מי המבצע- הוא לא ידע, זה היה על דיסק צרוב של כל מיני מוסיקת ניו אייג' ושאנטי באנטי. בתודה מראש.

Mena Rea

New member
אני מכיר מתחנגל שמאשים אנשים אחרים

בכך שהם משת"פים של חברות אבטחה, למרות שהוא בעצמו הנטחן הכי גדול שלהם, חי חי חי חי חי! בעל בית הקפה לא ידע לענות לך? אז מה תעשה לגבי זה? תתבע אותו גם כן? למי שלא מבין למה אני קופץ על הפוזר המעפן הזה-עזבו, זה סיפור ארוך.

Mena Rea

New member
ואני מאחל לך שתצליח סוף סוף להוציא

את הזין שתקוע לך עמוק איפה שהשמש אף פעם לא זורחת. מה אתה אומר על זה? ואגב, בתור איש בן שלושים ומשהו, זה קצת ילדותי ודי דפוק מצידך לקרוא לאנשים משת"פים על כל מה שהם אומרים.

Aeroguy

New member
עכשיו אולי תתחילו להעריך את תומר...

ול- Mena Rea, אני רק מבקש: דיבורים כאלו - לא בפורום שלנו. אנשים לא באים לכאן בשביל לשמוע אותך מנבל את הפה, אלא בשביל לדבר על לד זפלין והמוזיקה שלהם.

Mena Rea

New member
אל תלמד אותי איך לדבר, אה?

ושים לב שאני בד"כ לא מביא יציאה כזאת. "פגע רע סדרתי" הוא אידיוט, באחריות. אני עושה לך טובה אם הוא לא יחזור לכתוב כאן יותר. באחריות.

Mena Rea

New member
אה, ועוד משהו

העובדה שאנשים פה מדברים רק על לדזפ היא הסיבה שהפורום כ"כ נטוש. ואגב-זה לא בגלל שהלהקה התפרקה כבר. אתה מוזמן לראות מה הולך למשל בפורום מטאליקה ומגהדת'. מדובר בשתי להקות שקיימות וממשיכות לעשות אחלה מוסיקה, וגם שם, אם היו מדברים רק על הלהקות הפורומים היו ריקים. רוב הדיבורים שם בכלל לא נוגעים ללהקות, ובגלל זה מדובר בפורומים כ"כ עמוסים.

Mena Rea

New member
אותך מעריכים תמיד

תן להם איזה בוטלג של זפלין או משהו, ויהיה בסדר גם פה

חחחחח, וואי יש לי את כל ההופעות

מ-68 עד איפושהו שם בתחילת 70........אבל יהיה בקרוב אני מניח את כל הבוטלגים
פשוט לפעמים צריך לחכות

bazmaster

New member
yes...

i have the original, its a groop named "the gregorians", you can fined the CD in every music stor or "stimazki" stor. the do only caver for rock songs... even to "wish you were here", very nice caver...

גם הגרוזינים קוראים לעצמם

גיאורגים- אני מניח שעל שם אגיוס גיאורגוס קוטל הדרקון. גם מדינת ג'ורג'יה שבארה"ב היא גרוזיה.

FunkyMonk

New member
שאלו, ד"א,

חבורה של אנשים שמנגנים קאברים לשירים בסגנון גרגוריאני, וכמדומני אפילו שיחררו יצירות גרגוריאניות קלאסיות בעיבודים שלהם.

למעלה