שלום לכולם, הבהרה ובקשה

שלום לכולם, הבהרה ובקשה

אינני יודע מי כאן ממכריי ומי כאן לא יודע במי מדובר, אך לאחרונה, לאחר פאוזה קצרה, שבתי לכתוב ביקורות לאנשים בפרויקט. אני יודע שהיה ביקוש גדול לכך אך היתה אצלי תקופה מעט עמוסה בעבודה ובלימודים. כאמור, שבתי לכתוב ביקורות אך הויה!, לאחרונה נשלחו אלי 3 מסרים אישיים המבקשים ממני לחדול מתגובות הביקורת. הסיבה היא "פגיעה בהגינות הפרויקט". ובכן, לא אני הוא האדם אשר יפגע בפרויקט כה חשוב ולכן מה שאעשה הוא לכתוב ביקורות חיוביות בלבד לכותבים אשר את סיפורם אהבתי, ולשלוח ביקורות אלו במערכת המסרים האישית. לצערי, כשהגבתי תגובות שנראו כ"בקורתיות" מדי, קיבלתי תגובות נאצה וזלזול. ## עם כל זאת, רק בקשה אחת לי אליכם: אל תהפכו את התחרות הזאת לתחרות בסגנון כוכב נולד. אני מבקש מכולם, באופן גורף, שלא לפרסם את הקישורים לסיפוריהם. האמינו לי - - - אם הסיפור שלכם הוא טוב והוא לא יתקבל בגלל שלא מספיק אנשים נחפשו אליו, הפרוייקט הזה הוא המקום האחרון בו רוצים אתם לפרסם את סיפוריכם. אם הפרויקט הוא עד כדי כך לא רציני וסיפורים טובים משלכם יתקבלו רק בגלל שהם פרסמו את עצמם טוב יותר, האמינו לי - אינכם רוצים להיות שם. ובליש שום קשר, כולכם יודעים שזהו הדבר האצילי והנכון. אל תיגררו למלחמות של קישוריות.

פאנפילו

New member
שלום

אני אשמח לקבל ביקורת מקצועית, אמיתית וכנה לסיפורים שלי(3 סיפורים)במידה וכן יזדמן לך לקרוא אותם (ללא קשר לתחרות). הסיפורים הם: קו 400, זה רק חלום והוא והיא ( האחרון הוא קטע קצר ופשוט למדי).

זרה 38

New member
חבל, כי הביקורת שלך עניינית

מקצועית ובונה. חבל שהגעת להחלטה כזאת בשל כמה אנשים חסרי יכולת לקבל דברים של טעם, מעבר ל"פוצי-מוצי" ו-"וואוווו, מדהים". אשמח אם תשקול החלטתך בשנית.

nomi99

New member
למבקר המקלדת

גם אני אשמח לקבל ממך ביקורת על שלושת סיפורי "גונבי הזמן" "שקיעה" ו"מזל דגים". תודה!!

ronyz101

New member
מוזר

אני באמת לא מבין אנשים שלא מוכנים לקבל ביקורת, אם מישהו חושב שהסיפורים שלי לא מספיק טובים או שיש מקום לשיפור, דווקא הייתי מאוד רוצה לדעת. ביקורות טובות, עם כל הכבוד, לא תורמות לשיפור הכתיבה אלא רק לאגו של הכותב. אני אשמח גם כן לביקורת על שני הסיפורים ששלחתי לתחרות, "אורגזמה קולינרית" ו"רסיסים".

ובכן,

בהתיחסות לכולכם. אמשיך להגיב אך רק לסיפורים שמוצאים חן בעיני באופן כללי. אין זה אומר שאחסוך את ביקורתי מאותם סיפורים (ראו נא את התגובה לזרה 38, אם תוכל היא להוסיף עבורכם לינק). דווקא הסיפורים הטובים הם אלו שיש לי לגביהם יותר הערות כדי להפוך אותם ליותר מ"סתם סיפורים נחמדים". זוהי העבודה שלי, לאתר שגיאות קטנות שעוצרות סיפור טוב מלהיות סיפור מצוין. בהצלחה. ועכשיו בנוגע לכל מה שרשמתם אתם כאן. שמתי לב לכך שאף לא אחד מכם התיחס למה שרשמתי בקשר לקישורים ואתם ממשיכים לשים קישורים ואף מפנים אותם אלי. אני לא מעוניין לפעול כך משום שאני מקבל מספיק סיפורים לבדיקה כחלק מהעבודה היומיומית. עכשיו כשיש את הרשימה המרוכזת של הסיפורים אני אכנס לכמה וכמה סיפורים, אראה האם הם "תופסים" אותי מההתחלה ואם אכן כך הרי שאמשיך לקרוא. החלק החשוב ביותר בסיפור הוא הפיסקה הראשונה וכל מי שמסתובב בחנויות ספרים יודע זאת. אני חוזר ומבקש מכל אלו שמכבדים את הסיפורים שלהם - השאירו אותם מונחים במקומם. לא יאה לו לסופר ליחצן את סיפוריו-הוא. זוהי גישה של בלוגרים וזהו ההבדל בין בלוגרים לסופרים - כך לא תגיעו לשום מקום.

זרה 38

New member
לו ידעתי הייתי מוסיפה, אז אנא...

עשה זאת בשבילי :) אני באמת אשמח גם לביקורת על "שברים פשוטים" ועל "לא זכיתי באור מן ההפקר". תודה :)

למעלה