שלום לכולם הגעתי למסקנה

resputin

New member
אממ...

מישהו פקפק בכך שאתה סטרייט..? טוב, אני די פקפקתי בזה- מכיוון שאמרת שאתה מפנטז על גברים. את האמת? אני לא מכניס פנטזיות לתוך קטגוריית ה´בלבולים בגיל הנעורים´ אולי בעיקר, בגלל שאני חושב שזה רמה מעל ´משיכה פיזית´. דהיינו, לדעתי- ברגע שבאקט של שכרון חושים ורצון עז למין, אם אתה תשכב עם גבר, זה לא יהיה חזק כמו כאשר אתה מפנטז על גבר, ע"י כך הופך אתו לאובייקט ולגורם, שמעצם זאת אתה מתחמם מבחינה מינית. לכן, אני חושב שאתה דו מיני- אבל אם אתה חולק על דעתי, זכותך. אני מניח, שמבין שנינו- אתה זה שמכיר את עצמך קצת יותר טוב. גישה בריאה? אולי. אתה תקבע במוקדם או במאוחר...

moo moo moo

New member
שלום לכולם הגעתי למסקנה

אני בתול. אני נמשך לנשים ואולי גם לגברים. עכשיו גיליתי שכשאני חושב על סקס עם גבר בכל תנוחה וצורה שיש אני לא אוהב את זה ולא מתגרה מינית ולא מקבל זקפה אלא להפך הזין שלי נקטן. כשאני חושב על סקס עם גבר אני צריך להכריח את עצמי להעמיד פנים שאני אוהב את זה,, ואז יש לי זקפה חזקה אבל אני לא מגורה נפשית עדיין. עם בנות, שאני חושב על סקס איתם אני ישר אוהב את הרעיון. ואם אני מעמיד פנים שאני שונא את זה, יש לי כזה מנגנון שמחזיר אותי למציאות ואומר לי הי מו מו מו אתה כן אוהב את זה, אותו מנגנון אומר לי שאני לא אוהב סקס עם גבר. הבעיה היא שהזקפה שאני מקבל מגברים לאחרונה יותר חזקה מזו של הנשים. הסיבה לכך היא לדעתי שכל חיי נמשכתי לנשים וקצת נשחק הקטע. וגברים הם דבר חדש ואפל. אז מה דעתכם יכול להיות שאני לא הומו אחרי הכל? אני בן 16

corwinon

New member
אתה מה שאתה

הומו, סטרייט, בי סקסואל, אלה כבר תוויות שהחברה מדביקה לך, בהסכמה או לא. חוץ מזה, אתה בן 16, יהיו לך את כל החיים להגדרות, עכשיו פשוט תנסה לחיות כמו שטוב לך, ההגדרות יבואו לבד אח"כ...

resputin

New member
Moo moo moo

במילה אחת.? Shifting. לדעתי, אתה ביסקסואל ומה שעוברת עלייך עכשיו, היא תחילה של תקופה חדשה- עוד תקופת בנים\בנות ולא בנות\בנים (כאשר המשקל של הראשון, הוא הכבד יותר). אתה בן 16, אתה צעיר וגם כמו שציינת, בתול. יש לך עוד זמן, Live and learn :)

למעלה