שלום לכולם היה אחלה של מפגש כייף

רוייקו

New member
פגישה מוצלחת בהחלט. כמו תמיד

תודה למי שהיה איתי. החל מהלילה שניתי קידומת ואני בן 30... יא אללה: בן 30 !!! יא וויייאילייי... כמעט כל החברים שלי כבר נשואים עם ילדים ואיפה אני.

רונה 29

New member
../images/Emo49.gif רועי !!! ../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo140.gif

1osnatv

New member
רוייקו יהיה בסדר כל אחד ומזלו ../images/Emo133.gif

אז אומרים שלכל אחד יש את השעון משלו ומזל טוב ליום הולדתך חוץ מזה אתה ניראה פצצה מה אתה ממהר.? תאמין לי אתה יכול למצוא אחלה חתיכה מה בוער? אז שיהיה במזל

לרוויקו מזל טוב ליום הולדתך!|

רועי מזל טוב ליום ההולדת ולשינוי הקידומת .מה זה 30 ממש ילד.ואני בטוח שאתה מרגיש ככה.מאחל לך שתשאר צעיר לנצח.

פגישה טובה ומוצלחת.

כרגיל פגישה טובה גם באיכילוב וגם ההמשך בעזריאלי. כייף לפגוש את כולם תודה ללילך על ההשקעה והאירגון ,ותודה לחנה המקסימה . סופשבוע טוב ושקט.....

sure16

New member
רוייקו../images/Emo140.gifמזל טוב!עד 100 כ-20../images/Emo141.gif

gal33

New member
רוייקו, מזל-טוב, עד מאה כ- 30!!!

אומנם כבר לא כל כך צעירים, אבל כבר פחות טיפשים. שיהיה לך רק טוב בחיים! גל

lir42

New member
רוייקו

קודם כל המון המון אבל המון מזל טוב.... אומנם להחליף קידומת זה לא תענוג - כך אני מתארת לעצמי.. אך גם זמנך יגיע לנישואין וילדים אל תמהר לא לצורך.... מאחלת לך כל טוב שלך לירי

zoei1

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif עברתי את ה-30 וזה לא נ

נורא. מזל טוב!

רונה 29

New member
היה מפגש מ-ע-ו-ל-ה !!!../images/Emo127.gif

אני למדתי ממנו המון ומקווה שגם אפנים ואיישם...!!!
ללילך על האירגון המוצלח - כל הכבוד !!!. ובכלל .. לכל המשתתפים
ו-
. שיהיה קצת שקט במדינה הזו
ושבת שלום !

עכשיו הגעתי הבייתה...

מהמפגש לעבודה והנה אני כאן... באמת היה אחלה מפגש.מאד אישי ומלמד אותנו אחד על השני. צריך ליזום מפגש גם לבני/בנות הזוג שלנו - למי שיש ...כנכיר עוד יותר טוב את הנשמות הפועלות. כבר יום שישי עכשיו...ז שבת שלום

רומי...

מדברים,מצוטטים אבל אין כמו פגישה פנים מול פנים...ואת באת ופגשנו ילדה,ילדה טובה...אילת והילדה הזו,את,כ"כ ריגשת אותנו.אני חושבת שכולנו בחדר הזדהנו והשתתפנו איתך ברגשותייך - ממש ריגשת אותי ואני באמת באמת מאחלת לך מכל הלב שהכל יסתדר והדברים יבואו על מקומם בשלום ובטוב ושהכל יהיה יפה יותר,ורוד יותר ונעים יותר והעיקר שתאמיני בעמצך ותעריכי את עצמך כי זה לדעתי המפתח להכל. באהבה יעל

1osnatv

New member
לרומי יעל צודקת אני מבקשת ממך

רומי עד עכשיו אני חושבת עליך בעצם בכתיבה לא כל כך רואים שאת רגישה זו הפעם הראשונה שאני רואה אותך והקסמת אותי מה שרציתי לבקש ממך זה שתהיה חזקה ותרגישי שאת מעל כולם תנסי זה עוזר אני הייתי עושה פעם תרגילים ליד הראי ואומרת לעצמי תרגישי חזק תשרדי את תצליחי הרבה פעמים דיברתי אל עצמי כך זה עוזר. כל הכבוד לך שהגעת במיוחד לפגישה ועוד חוזרת את כל הדרך תהיי חזקה את תישרדי מי שירצה להיות חבר יהיה מי לא אז לא מה קרה? בחור? יהיה גם האמיני לי יש לך את הכל תהיה אופטימית אף פעם אל תורידי מעצמך ואת יכולה אני מאמינה שאת יכולה לעבור את המיכשולים החזיקי מעמד כולנו איתך עם כל הקושי

RomiVais

New member
../images/Emo24.gif תודה אוסנת ../images/Emo24.gif

לגבי הרגישות, לצערי אני יותר מדי רגישה... אם היה אפשר להעביר את הרגישות לאחרים - הייתי עושה את זה ברצון רב (ואולי בדרך כמה קילוגרמים... חחחחחח
) אני בהחלט מנסה להיות חזקה. הגעתי למפגש אחרי כמה ימים לא הכי קלים, וכי שכתבתי ליעל, הכל יצא החוצה ביחד...
האמת היא שזו פעם ראשונה בחיים שלי שאני ממש בוכה לפני אנשים. אני נבוכה רק מהמחשבה על זה... אבל טוב שזה לפחות היה עם אנשים שאני אוהבת.
שמחתי מאוד מאוד להכיר אותך פנים מול פנים. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ובהצלחה בהמשך הדרך (כבר לא נשאר לך הרבה...
) שוב תודה על כל מילה - אני אנסה ליישם שתהיה לך שבת נפלאה אוהבת רומי

RomiVais

New member
../images/Emo24.gif יעל יקרה ../images/Emo24.gif

תודה על כל מילה שלך. אני עד עכשיו לא מאמינה שאמרתי את הדברים שאמרתי. אבל אומרים שטוב "להוציא החוצה" ויחד עם מה שהיה לי לאמר לכם - יצאו להם עוד כמה דברים
אני אופטימית ואני יודעת שהכל יהיה בסדר.
מאחלת לך את כל הטוב שבעולם והמון המון בהצלחה בהמשך הירידה במשקל. את ממש מקסימה ושמחתי להכיר אותך פנים מול פנים שתהיה לך שבת נפלאה באהבה רומי

למעלה