שלום לכולם היה פיגוע קשה

maruan

New member
שלום לכולם היה פיגוע קשה ../images/Emo104.gif

אני מאחל מכול הלב החלמה מהירה וריפואה שלמה לכול הפצועים בפיגוע בנתניה אני משתתף בצערם של המשפחות אשר איבדו את יקריהן בפיגוע הלילה יהיה זיכרם ברוך הפיגוע נעשה על ידי מחבל בן עוולה בן זונה ימחה שמו וזכרו מחבל רשע בן זונה צריך להרוס את הבית של ההורים שלך ושל כול הישוב שיצאת לפגע ממנו בן עוולה אני מדליק את הנר הזה לזכר הקורבנות שניספו הלילה וכבכול מערכות ישראל
יהיה זיכרם ברוך ואמרו אמן

maruan

New member
נרות אלה לזכרם של הקורבנות ../images/Emo16.gif

נרות אלה אני מדליק לזכר כול הקורבנות שנפלו הן הלילה והן בכול מערכות ישראל יהיה זכרם ברוך שיהיו החללים האחרונים בע"ה אמן כן יהי רצון

alonpaz

New member
מלחמה - ועוד מאט יפציצו כמה..

בתים ריקים - עם ישראל פרייר - בשביל שלום צריך קודם להילחם!!!

maruan

New member
אלון אני כאוב בדיוק כמוך../images/Emo7.gif

לבי עם המשפחות השכולות ועם משפחות הפצועים ועמכם עושה שלום במרומיו הוא יעשה שלום עלינו ועל עמך ישראל ואמרו אמן

alonpaz

New member
כולנו כואבים אבל...

צריך להילחם חזק כדי שנשרוד כשאוייבנו קמים עלינו ומנסים להשמידנו. נכון שזה לא פורום פוליטי אבל הכאב דוחק בי לומר את הדברים ה"קשים" האלה שצריך לעשות טנספר ולזרוק מכאן את האוייבים שבתוכנו. מדינה אחת לעם אחד - עם ישראל מדינה יהודית - יש לנו מדינה אחת קטנה וצריך לשמור עליה מכל משמר!!! חג שמח לכולנו

maruan

New member
אלון היקר תביע את הכעס שלך ../images/Emo104.gif

תביע את הכעס שלך בכול דרך שתראה לך נוחה העיקר לא להשאיר בלב ליבי עמך ועם מדינת ישראל שומר ישראל לא ינום ולא יישן אני מאמין אימונה שלמה שיבוא יום שהאוייב יחוסל במקומו אני לא דואג בכלל כי הוא הקב"ה בוחן לבבות וכליות והוא שומר ישראל

16 הרוגים ועשרות פצועים בפיגוע הקשה ../images/Emo104.gif

במלון פארק בנתניה . משתתפת באבלן של המשפחות היקרות. מחזקת את ידיהן של משפחות הפצועים ביניהם תיירים רבים שבאו לחגוג אתנו את חג הפסח. 16 נרות לזכרם

alonpaz

New member
זה יגמר כשיבינו שאדמה אחת...

לעם אחד - מדינת ישראל מדינת היהודים!!!

מוסיפה עוד ארבעה ../images/Emo16.gif לזכרם

בתקווה ששאר הפצועים יתאוששו ויחלימו במהירות האפשרית. מי יתן ויהיה זה הפיגוע האחרון??

למעלה