שלום לכולם הינה שאלון מענין

שלום לכולם הינה שאלון מענין

1. איזה שיר אתה הכי אוהב של להקת נובה? 2. את מי אתה הכי אוהב מלהקת נובה? 3. כמה זמן אתה מעריץ את להקת נובה? 4. האם אתה הולך קבוע להופעות של להקת נובה? 5. האם אתה חושב שלהקת נובה תזכה באירווזיון ? 6.האם אתה אוהב את השירים של להקת נובה? 7 האם אתה ניכנס תמיד לבדוק מה קורה בפורום של להקת נובה? 8 האם היית רוצה יותר הופעות של להקת נובה? 9.האם אתה אוהב את עצמך ? 10 האם אתה אוהב צבע כחול ? 11.האם אתה אוהב צבע אדום ? 12 איזה צבע אתה הכי אוהב? 13 האם אתה אוהב את השאלון הזה? 14.האם אתה נחשב לבן אדם קנאי ?< 15. האם אתה חושב שאתה רגיש ? חחחחחח תהנו :)

תשובות

1. סנדיי 2. כולם 3. פסט חודש. 4. אני הולכת להופעה שתהיה ביום שישי בהצלחה חברס. 5. כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן. 6. אוהבת ומשמיעה שירים שלכם בתוכנית שידור משלי בבלוג טיוי . 7. כן ( הרי אני עוזרת הפקה מה לא ?! ) 8. כן ואמן ותגיעו לגיא פינס לשידור .... . 9. מאוד 10.אוהבת 11. אדום קצת. 12. ורוד ולבן . 13. בטח אוהבת אני כתבתי אותו ( חחחח). 14. לא קנאית. כשאוהבים צריך לשחרר את אלו שאתם אוהבים. 15. רגיש? אממ תלוי למה איך מתי כמה ולמה . ילה תענו על תהיו עצלנים .פסט

תשובות

1. grace 2.כולם... ברור.. 3."מעריצה" את להקת נובה... שנתיים? שנתיים וחצי? 4. כן 5.אולי.... תלוי מי המתחרים... 6.כן 7.כן 8.ברור!!! 9.לפעמים 10.כן 11.כן 12.לבן 13.קצת הזוי השאלון הזה 14.לא 15. בטוחה שאני רגישה. תודה שנטיפי... היה מגניב...

pink21

New member
התשובות שלי

1. הכי יפה זה יום מעונן 2. את הקטן הג'ינג'י עידן 3. ממזמן עוד שמייקל היה בארץ 4. בטח כל הופעה אני בא עם החברה מהתאר המעריצים 5. עם מייקל יחזור מארה"ב אז כן 6. אוהב אוהב הכי הכי יום מעונן ומקש האהבה 7.אמ... בטח זה האתר בית שלי!!! 8.בטח יותר הופעות ועם אפשר עם מייקל 9.אני סוגד לעצמי אני אלוהים 10. ורוד רק ורוד 11. ורוד עם נצנצים הכי שווה 12. אמ.. מה לא הבנת.... 13.שאלון מפגר ברמות שלא יאומן 14. בטח אני הכי קנאי שיש למה כולם באדום ואני לא למה למה למה 15. בטח מאד רגיש ... בקיצור השאלון הזה ... עם הייתי אומר מפגר זה היה נחדמ עוד תגידי לי אין לך משהו אחר.. ברור שמי שאוהב את השירים שלהם רוצה עוד הופעות ועם הוא קורא את השאלון הזה אז בטוח הוא באתר.. ולמה לא לשאול איזה צבע אתה אוהב ישר במקום לנחש.... אמ.. טוב תעשי שאלון חדש יותר רציני ויותר מעמיק ... ותעבירי לי אותו בפרטי לפני שאת מעלה אותו אני יתן אישור פשוט חובבנים מה שהולך פה!!!!

g u i t a r

New member
אני עונה!!

1. sunday♫♪ וגם ת'שיר הזה בהופעות שלהם שכולם שרים, והוא נדבק כמו איזה אנל'א יודעת מה... (קיטש כזה, אבל טוב... נו, פאק, איך קוראים לו?!?!) 2. אונהת את כולם, אבל בליבי שמורה פינה מיוחדת למתופפים... |ניר| 3. אהמממ... כמה זמן... משוּ כמו 3 חודשים, פלוס מינוס, אבל לגמרי מהפעם הלגמרי ראשונה שנפלה בידי הזכות לשמוע אותם. (וזה היה בלופט!!!) 4. הייתי ב-2 הופעות, זה נחשב?! 5. nova? אירוויזיון?! הייתי מעדיפה שלא ילכו בכלל. 6. מאוווווד אוהבת את השירים. 7. נכנסת די הרבה. 8. עוד עוד עוד עוד עוד הופעות. 9. מעדיפה שלא לדבר על זה... 10. בטח, כחול זה העיניים שלי... חחחח, הייתי מתה. 11. אדום?! לא ממש... 12. שחור. דהההה 13. כן, דווקא די נחמד. 14. מאוד קנאי. 15. רגיש? תלוי מתי. מוסיקה זה אחד הדברים שהכי מרגשים אותי. כן, עד דמעות.

א ו ר 21

New member
תשובות לשאלון

איזה שיר אתה הכי אוהב של להקת נובה? האמת שעכשיו התאהבתי בשיר שאני לא זוכרת את שמו ואף פעם לא שמעתי אותו חוץ מההופעה האחרונה בלופט(אותו שיר שניר שמע במסעדה בהרצליה-אז אני גם כמעט בטוחה ששמעתי את אותו השיר באיזה מסעדה בהרצליה ורציתי לשאול של מי זה ופשוט לא היה את מי..ושמעתי אותו חלש מאד כך שאפילו לא יכלתי לזהות שזה הם) 2. את מי אתה הכי אוהב מלהקת נובה?האמת את כולם וגם לי יש סימפטיה לגיטריסטים כי גם אני כזו.. 3. כמה זמן אתה מעריץ את להקת נובה?נראה לי איזה 3 חודשים בערך.. 4. האם אתה הולך קבוע להופעות של להקת נובה?3 הופעות תופס? 5. האם אתה חושב שלהקת נובה תזכה באירווזיון ? לא הייתי רוצה שיגיעו לשם אף פעם אני בדעה של מיטל.. 6.האם אתה אוהב את השירים של להקת נובה?מאד!!!! 7 האם אתה ניכנס תמיד לבדוק מה קורה בפורום של להקת נובה?אני מבקרת כשיוצא לי להיות במחשב 8 האם היית רוצה יותר הופעות של להקת נובה?כן כמה שיותר וכמה שיותר באיזור המרכז. 9.האם אתה אוהב את עצמך ?איזה מן שאלה זו?? 10 האם אתה אוהב צבע כחול ?מאד 11.האם אתה אוהב צבע אדום ?כן הצבע של הקבוצה האהובה עלי.. 12 איזה צבע אתה הכי אוהב?שחור.. 13 האם אתה אוהב את השאלון הזה?חוץ מהשאלות האישיות.. 14.האם אתה נחשב לבן אדם קנאי ?לא. בכלל לא נראה לי. 15. האם אתה חושב שאתה רגיש ?אני חושבת שכן..

למעלה