שלום לכולם העיזה מפרישה מהנרתיק כמו משחה לבנה

שלום לכולם העיזה מפרישה מהנרתיק כמו משחה לבנה

אמש לאחר שהתיאשתי מהתיש לאחר חודשיים שהו בדיר החזרתי אותו לבעליו היום גליתי שהעיזה עיפה ללא תאבון וחוסר פעילות רגילה עים הפרשות לבנות יש לציין שהעיזה השניה מתנהגת רגיל האים יש למישהו הסבר או ניסיון עים תופעה כזו תודה,,

אני חוזר ואומר הפורום הוא לא תחליף לווטרינר

אם יש בעיה כזו רק הווטרינר יוכל לענות, גם אם מישהו כאן יענה לך אני לא חושב שזה מומלץ לסמוך עליו כי הוא לא שם לידך, והוא רוב הסיכויים לא וטרינר, לכן הוא לא יכול לתת לך אחריות על התשובה...

עוד משהו, יכול להיות שהיא רק עכשיו מבייצת!

אם כן אז אני מציע לך לקנות תיש ולא להשאיל, כי ככה תהיה בטוח שיהיה הרבעה כשהם יהיו מוכנים ולא לפי איך שאתה חושב או מנחש.

אכן זהו הביוץ סוף סוף ,,,,,,

היום הגעתי לאדם מאוד נחמד מגדל עיזים מכפר קסם עים הרבה ניסיון החזקנו את העיזה והתיש קפץ אני מקווה שהיא תקלט הוא הסביר שהביוץ נמשך 3 ימים וחוזר אחרי 19 יום לשוב סיבוב לאלו שלא נקלטו לגבי העיזה השניה מאחר ובעונה קודמת לא נקלטה למרות שהיה לה תיש חופשי העלה חשש שהיא עקרה אמר שיש כזה דבר, ונעשה נסיון להרביעה אותה עים ספוגית וזריקה איםזה לא יעזור אז חבל על הזמן, בפועל אין לי אפשרות להחזיק תיש באיזור מגורי קוטגים עקב הריח החריף שמעורר את כל השכונה נגדי למרות שהדיר בשטח ממול רציתי לדבר קצת על עינין הפורום אינו תחליף לוטרינר יש לי הרושם שחברים ברשת רוצים לשמוע חוות דעת שונות לפני שמזמינים וטרינר על מנת ללמוד ממקרים דומים, מה הם עשו ואיך נגמר,למרות שהתרשתי שיש כאלו שלא אוהבים בדיוק לשתף ועדין אין ולא נרקם בין הכותבים כל עזרה מעשית אלה בגדר הכל דיבורים , בקצ רה לא קראתי באינטרנט וגם לי אין דברים טובים במיוחד להגיד על הוטרינרים , זו התוצאה שחברים ברשת שואלים למרות שהם יודעים שהפורום אינו תחליף לוטרינר,אני מאחל לך ולחברי הפורום כולו חג שמח שנה טובה הרבה סיפוק מגידול החיות ,

יפה, טוב לדעת שהביוץ יצא רק עכשיו

כי גם העיזות שלי נראו לי שלא נכנסו להריון (יש לי תיש משלי ואין לו ריח חריף
) אולי מתישהו הן יכנסו לביוץ
בקשר לנושא הווטרינר, אין כאן עניין של חשש לענות נכון או לא, אלא הבעיה היא מבחינה משפטית, אסור לאדם בפורום לתת המלצה רפואית משום שהוא כאדם פרטי וכגולש באינטרנט לא יכול לתת לאדם אחר עזרה כי אין לו ביטוח שאכן הוא אומר נכון או משהו כזה, ואם יקרה משהו אפשר לתבוע. לכן זה מה שהפורום לא מאפשר. בנת?

למעלה