שלום לכולם! הערה חשובה...

לנה17

New member
שלום לכולם! הערה חשובה...

שלום! לדעתי זהו אחד הפורומים המעניינים ביותר שקיימים... עם זאת, רציתי להביא בפניכם הסתייגות מסויימת... דיי עם המאטריקס!!!! מספיק לציין את זה כל הזמן... המושג קונספירציה לא נוצר בעקבות המאטריקס אלא להפך! לדעתי, אם הנושאים לא יקושרו כל פעם לסרט... הדיון בהם יהיה רחב יותר... ופתוח יותר...

משהו קטן לגבי מאטריקס

בכל זאת נדבר על מטריקס או יותר נכון מקורות המטריקס (לדעתי),אני רוצה קודם להבהיר שמטריקס סרט מצוין, ואני לא יודע אם דיברו על זה פה אך המטריקס מבוסס או נגנב על פרק בסדרה האלמותית "מסע בין כוכבים"(למעשה מס´ פרקים),כאשר האשליה מושגת עי´ חדר הולגרמות,לעוד פרטים אפשר כמובן לגשת לאתר הסדרה או שאלות אלי!!

חזיר בר

New member
תשמע

"מבוסס" על, הרי זאת רק השערה, וברור שהרבה פעמים הרעיונות הם לא מקורים. בכלל,דנו בעוד עשרות אספקטים של חדר ההולגרמות במסע בין כוכבים שלא היגעו למימוש במטריקס. בכלל,במסע בין כוכבים יש כל כך הרבה רעיונות מבריקים - כמו למשל בפרק שאותם כמה שעות חוזרות על עצמם למשל בלי ידיעה של אנשי הצוות (בערך...אחרת הם לא היו יכולים לצאת מזה).

יאאלה בואו נדבר על סטאר טראק../images/Emo11.gif../images/Emo153.gif

אתה יודע מה עיצבן אותי בפרק ההוא????. שהוא חזר וחזר וחזר על עצמו!!!!אוףףףף כל פעם מפוצציים את האנטפרייז די!!!!! לפי דעתי כל פעם בלי שישמו לב קיו מציל אותם כל פעם מחדש-הוא פשוט מחבב אותם יותר מדי

חזיר בר

New member
אם לומר את האמת

אני די מתעב את הרעיון של קיו. מין אלוהים קטן ומרושע כזה. נורא לא מסתדר עם הסדרה,אבל כהרגלה של הסידרה - גם הוא מביא כל מיני תהיות. הפרק המוזכר קודם הוא דווקא אחד האהובים עלי כל פעם שחזרו הענינים השתנו טיפה,היה כיף להבחין בפרטים הקטנים לדעתי זה היה גאוני

RIPPER

New member
אתה בטח צוחק

לדעתי קיו הוא הדמות הכי מענינת בסידרה

RIPPER

New member
אתה בטח צוחק

לדעתי קיו הוא הדמות הכי מענינת בסידרה

למעלה