שלום לכולם הפנו אותי לפה מאוטיזם

r o n i

New member
שלום לכולם הפנו אותי לפה מאוטיזם

ואני מקווה שהגעתי למקום הנכון. יש לי אחות מפגרת בת 20. פיגור קשה מאד, לא מדברת מילה, לא מתקשרת עם הסביבה כמעט בכלל. שנים רבות לא גדלנו יחד. המשפחה שלי ידעה לצערי קשיים רבים עמם התמודדתי בחלקם. עכשיו אני רוצה להתחיל להתמודד עם אחותי וזה מאד מאד קשה. התחלתי לבקר אותה אבל אני רחוקה מאד מלהתיחס לכל המצב כטבעי, שלא לדבר על לספר עליה למכרי. חיפשתי קבוצת תמיכה. התחלתי להפגש עם כזו בעבר של אקי"ם, אבל לא ידוע לי שהם נפגשים יותר כיום. מישהו שמע ויודע?

עמיקםרז

New member
אבדוק ואחזור אליך

רוני שלום, אבדוק ואחזור אלייך בהקדם עם תשובה. עמיקם

עמיקםרז

New member
המלצה

שלום רוני, אני ממליץ לך לפנות לדינה אבשלום, טלפון 051-201099. לדינה יש אח עם פיגור שכלי והיא פעילה בתחום התמיכה באחים ואחיות של בעלי פיגור. במידה שלא תצליח להשיג אותה, אנא חזור אליי באמצעות הפורום או לכתובתי הפרטית: [email protected] ב צ ל ח ה, עמיקם

עמיקםרז

New member
רעיונות נוספים

רוני שלום, רותי מאקים המליצה גם לפנות לסניף אקים במקום מגוריך וכן ללשכת הרווחה המקומית, כי לפעמים הלשכה מפעילה קבוצת תמיכה. בנוסף לכך, אם תצליח להתארגן קבוצה של כ- 6-7 אנשים מאזור המרכז המעוניינים בקבוצת תמיכה (והפורום יכול לשמש כלי להתארגנות שכזאת) יש להניח שבאקים ירימו את הכפפה ויארגנו מנחה. ב ב ר כ ה, עמיקם

למעלה