שלום לכולם, הצטרפתי!

נינא1

New member
שלום לכולם, הצטרפתי!

יש לי הרבה תקוות..וציפיות.. וכן גם הרבה שאלות- שאלה ראשונה- מאיפה מתחילים? יש לי כ"כ הרבה תחומים שאני שואפת לעשות שינוי בהם, האם מתחילים מהמאמרים שבאתר? או מהמשימות השבועיות? אשמח לקבל מכולם טיפים ועצות טובות וכמובן מיעל. תודה ויום נפלא, נינא.

ניאו30

New member
מתחילים מה...התחלה ../images/Emo95.gif

נשמע פשטני אבל אצלי זה היה ממש תרתי משמע.הייתי זקוק לשינוי בכל תחום מהחיים שלי,ובמידה רבה התחלתי את החיים מחדש.אז השינוי שלי היה בעצם כמו תינוק חדש הבא לעולם.מה זה אומר? צריך ללמוד ללכת,לדבר,לאכול וכדומה...וזה לא קל, נופלים כל הזמן ולא מבינים את ה"שפה" של המבוגרים החדשים האלו ומחפשים את הקירבה ואת האהבה מצד אנשים אחרים,אבל מה שמניע אותנו זה בעצם האהבה שלנו לעצמנו,לחיים,אחרת לא היינו מצליחים ללמוד כל כך הרבה בשנים הראשונות של חיינו(מטאפורי או לא). אז כן,ככה זה היה אצלי,ואני מדבר רק עליי,אבל מהרבה בחינות כל פעם שאנחנו משנים דברים בעצמנו זה כמו לידה מחודשת של ה"אני" שלנו,התנערות מהרגלים ישנים ומדפוסים קבועים.לכן,זה הטיפ שלי,אם אפשר להגיד-לקבל את זה שמדובר בתהליך שדורש הרבה כוחות מאיתנו,אבל בנגוד לאותו תינוק-את הכוחות האלו אנחנו נחפש לא מבחוץ אלא מבפנים.אז השלב הראשון,לדעתי כמובן, הוא להסתכל עמוק פנימה,להתבונן מה יש שם,אילו כוחות עומדים לרשותנו,אלו היינו רוצים להשיג,אילו דברים היינו רוצים להיפטר מהם ואילו היינו רוצים לרכוש,מחדש או לא.זה כמובן השלב הראשוני בעיניי,אבל הגישה הזו צריכה ללוות אותנו גם בהמשך,כלומר לכל החיים. וזה מעבר למאמרים,משימות וכדומה...

למעלה