שלום לכולם -הצעה לשאלה בסקר

הירוקה1

New member
שלום לכולם -הצעה לשאלה בסקר

בוקר טוב למי שזוכר או לא זוכר זה אני , רציתי להתוודות שלמרות שאני לא פעילה אני נכנסת הרבה פעמים מתעדכנת והאמת כבר לא מצליחה להבין מי נגד מי כי מקהילה של איזה 10 אנשים הפכתם ל 70 משהו כזה לא ? כל הכבוד לרחלי אמא של כדור ושאר המתמידים , אני חושבת שזוהי עבודת קודש לתמוך באלו שצריכים את האיפורמציה הקריטית הזו . אצלנו הכל בסדר אנחנו עם הנעלים רק בלילה וכמעט שכחנו שיש לנו ק"פ וזה כיף גדול שאלה אחת היתי רוצה שישאלו בסקר - האם כל בעלי הק"פ לא ישנים, בצהריים ולא טוב בלילה , אצלנו השנה הראשונה הייתה קטסטרופה ועכשיו יש שיפור ניכר אם כי נראה לי כי בגלל הנעלים , כאשר הם מעט מתעוררים בלילה הם כבר לא יכולים לישון . (שאלתי מספר הורים ולכולם אותה התלונה ) אמרתי את זה גם לפרופ וינטרוב . האם ניתן להעביר שאלה כזו ? מאלחלת לכולכם בריאות אושר והמון המון חיוכים ואושר ... ולכל החדשים עד כמה שזה נראה קשה ומסובך הכל עובר ואחרי מספר חודשים תרגלו למצב, רחלי - מזל טוב נשיקות וחיבוקים באיחור ..נדבר השבוע !!!!!!!!!!!!!! שבת שלום שירלי

סקר שינה

רון חלש מאוד במחלקת השינה מאז נולד ועד היום. גם הוא בשנת חייו הראשונה מיעט לישון (מדובר על תינוק בן כמה חודשים ש"מתעלף מעייפות" בעשר בלילה ומתעורר בארבע-חמש לפנות בוקר ולא ישן במשך היום יותר מפעמיים במשך 10 דקות כל פעם וזו לא הפרזה!)!!!!! מה שעזר לנו היה טיפול ע"י מומחית ברפואה סינית שממש הצילה את שפיותנו. קוריוז: על פי הרפואה הסינית הצד החיצוני של הרגליים בו השרירים חלשים כתוצאה מהקלאב פוט, עוברים על פני המרידיאן שקשור לשינה, כך שלא הפתיעה את המטפלת הסינית, העובדה כי רון מיעט לישון והיא עבדה איתו על כך וכאמור עשתה פלאות.

רחליקה1

New member
שלום שלום

שמחה לענות על סקר שכזה, גם מתן לא מצטיינת במחלקת השינה... היא ישנה נהדר כשנולדה ועד היום כמעט ולא נרשמו בעיות מיוחדות. בחודשיים האחרונים (דוקא בחודשים שצריך להיות שיפור..) היא התעוררה כל הזמן מההתהפכויות שלה במיטת התינוק, כי לא הצליחה להתהפך לגמרי מחוסר מקום. בנינו לה מיטת תינוק זוגית (תמונת שוויץ בהמשך) והיא ישנה כך כבר כמה ימים ועדיין לא ישנה טוב. חשבתי אולי שייקח לה קצת זמן להתרגל למרחב החדש שיצרנו עבורה. שני דברים: תינוקות יונקים מתעוררים הרבה יותר, זו עובדה סטטיסטית. מתן מקבלת הנקה בלבד (כלומר אוכל רגיל + ציצי כתוסף מזון). אני מניחה שקיום הנעליים גורם להפרעה כלשהי, במיוחד לילדים שכבר הולכים ויש להם עצמאות גופנית מלאה, יותר מלילדים שעדיין לא הולכים. חבל שאש"ת לא כאן, הייתה יכולה לתת לנו מנסיונה עם דניס בראון לילד גדול יחסית... זהו, כיף לשמוע ממך, דברי איתי כבר, ושבוע טוב לכולנו. רחלי.

גם לי נראה שהנעליים מציקות לאושרי

ובטח לא תורמות לשינה / חוסר השינה שלו. בגיל שנה התחלנו ללכת לעובדת סוציאלית (דרך מכבי). היא עזרה לנו לקבוע כללי שינה חדשים והאמת שאחרי איזה שלושה שבועות היה שיפור ממש גדול. מלהתעורר כל חצי שעה-שעתיים הוא ישן 6 שעות רצוף, זה כבר הגיע מאז גם ל 8 ו 9 שעות! עכשיו למשל אחרי המחלה הוא שוב מתעורר המון המון ועוד בבכי. אחנו שוב מתחילים עם הכללים שהזנחנו בזמן המחלה. כך שקשה לי לקבוע על הנעליים. למרות ששוב הן בטח לא תורמות.

רחליקה1

New member
טוב, המיטה עוד לא גמורה

אז ככה על קצה המזלג כי חסרים המגנים שמונעים ממתן לרדת ממנה... ובכן, קנינו עוד מזרון של מיטת תינוק (127/66) חיברנו בניהם באמצעות מסקינגטייפ חזק במיוחד (ששימש אותנו בבניית המחילות של המזגן..) וחבר של אבא בנה לנו את המיטה. אני ליטשתי וצבעתי (זו הסיבה שאין עדיין מגנים, הם בייבוש) וצריכה לומר שזה גם מצריך תפירת מצעים מיוחדים. כמו כן עוד מעט, נגביה את המיטה באמצעות הרגליים שלה והיא תשמש את מתן לפחות עד גילאי 6-7. בקיצור המיטה מאד נוחה ויפה אבל הצריכה הרבה מאמץ... אחרי שהמגנים יהיו מוכנים אתן שוב תמונה כי כבר עשיתי להם עיטורים מקסימים... זהו. להנאתכם.

רחליקה1

New member
אני אצלם את מתן בתוכה בערב

כדי שתהיה לכם פרספקטיבה. יום טוב לכולנו.

ilana k

New member
מקסים!!!

אפשר להזמין אותך לעצב את החדר

יו, מ ה מ ם איזה השקעה!!!

וחבל שאת לא הופכת את זה למקצוע, הייתי מזמינה ראשונה, באמת!!! מקסים!!!

את יכולה בבקשה....

לנסח את השאלה שלך עם 4 תשובות אפשריות בכדי שאוכל לצרף אותה לרשימת הסקרים, כי אצלנו גם אחרי שנה חל שיפור כלשהו אחרי שבמשך המון זמן חצי שעה זה היה הטופ שלו....

למעלה