שלום לכולם!!!הרבה זמן חיפשתי

M i l k y W a y

New member
שלום לכולם!!!הרבה זמן חיפשתי

פורום לipod בעיברית ובפוקס מצאתי.... אני פעם ראשונה שמתי עין על הipod בתוכנית של גיא פינס כשהיה תתוכנית של דודי בלסר בתאילנד נראה לי...קיצר הוא הסתובב עם הipod וסיפר למגריזו שזה יכול גם להתחבר לסטריאו ברכב ובבית... עכשיו נדלקתי על המיני אייפוד שנראה לי הרבה יותר מגניב וצבעוני.. ומישהו יודע במקרה מתי הוא יגיע לארץ?? עכשיו אח שלי נוסע לארה"ב בקרוב והוא מביא לי את המיני...עכשיו מה בעיקרון חייבים לקנות חוץ מהמכשיר כדי שהוא יתחבר למערכת סטריאו בבית וברכב?? ושאלה אחרונה שאני מצליחה לחשוב עליה זה אפשר לשים באייפוד שירים מהמחשב?? כי קראתי איזה מאמר שכאילו אפשר רק מהאתר של אפל להוריד שירים... תודה לכל מי שיטרח לענות לי!!

cool girl16

New member
תשובות..

לפני שאני אענה יש לי הערה: מתוכנית שלמה על דודי בלסר שברובה הוא נמצא בלי חולצה, שמת לב לאייפוד?
אייפוד מיני הגיע כבר לארץ, אבל אני לא בטוחה אם עדיין נמצא במלאי, משלוח נוסף יהיה בסביבות אוקטובר או דצמבר.. כדי שהמכשיר יתחבר לסטריאו ולרכב צריך לקנות ITRIP, פירוט על המכשיר נמצא שירשור אחד מתחת.. וכן, אפשר להטעין כל שיר שיש לך במשחב, למעשה כל קובץ, בלי קשר לחנות המוזיקה של אפל..

אממ אני ינסה לענות על חלק מהשאלות

המיני אייפוד כבר נמצא בארץ לא מעט זמן אך הוא עולה פה 1600 ש"ח ובארה"ב אח שלך יכול למצוא אותו ב250-270 דולר, אתה יכול להעביר שירים לiPod דרך המחשב בעזרת כבל ותוכנת הiTunes שמגיעה עם המכשיר וניתנת להורדה חינם מהאתר של אפל. אני לא יודע איזה כבלים/אביזרים צריך כדי להתחבר למערכת סטיראו או לרכב (תחכה שמישו יענה לך) (אתה יכול להעביר לאייפוד שירים מהמחשב דרך דיסקים או דרך שירים שהורדת מהאינטרנט/קאזה/כל מקום לאו דווקא מהאתר של אפל) מקווה שעזרתי, שי

M i l k y W a y

New member
תודה לשניכם!!

וכן אני בת ותאמת באותו קטע דודי היה לבוש ופשוט הסביר על האיי פוד זה היה ממש מהפנט..גם דודי וגם האיי פוד...חחח

cool girl16

New member
במקרה אני זוכרת היטב את התוכנית הזו

והוא באמת היה לבוש, רק שכב בסלתבט על המיטה.. לא יכלתי להתרכז בשום דבר אחר.. ררררר

M i l k y W a y

New member
אז בתכלס הסתכלתי על ההודעות פה

של הipod וזה נשמע ממש מסובך עם כל החיבורים האלה....זה באמת ככה או שאפשר להסתדר?? כאילו נגן mp3 הרבה יותר פשוט לא??

cool girl16

New member
חחח

זה נגן MP3 מותק :) ולא חוכמה להסתכל על בעיות ספיציפיות של אנשים ולהגיד מסובך.. קחי כאלו שאין להם מחשב והם גם יגידו שזה נורא מסובך ומיותר אבל ברגע שיש להם אחד הם לא מבינים איך חיו בלעדיו.. זה מכשיר כל כך פשוט שלא תאמיני..מאז שקניתי את סקיפי אני מבסוטה..

שיאנה

New member
לאן אחיך נוסע בארה"ב?

כי כרגע בניו יורק יש רשימות המתנה של יותר מחודשיים למיני לעומת זאת ה-15 GB נמצא במלאי של כמעט כל החנויות והוא באותו מחיר. (הכי זול ב J&R)

cool girl16

New member
הוא לא טועה..

בניו יורק בחנויות יש מחסור אז הם מנהלים רשימות המתנה ארוכות.. שירות הלקוחות של J&R מכירים אותי כבר מזה טוב מרוב שהצקתי להם במייל.. איזה כיף היה להגיד להם שכבר יש לי מיני אייפוד.. :)

BaByGuRrRl

New member
זה נכון..כמעט בכל ארה"ב יש כרגע.

רשימות המתנה למיני בכל הצבעים. בת דודה שלי רצתה לקנות בפילדלפיה ולא היה, ואז היא טסה לסינגפור ושם היא כבר קנתה אותו.

GoatGuy

New member
אין רשימות המתנה על הדור הרביעי

נכון? כלומר, אפשר לקנות עדיין ברחובות ניו יורק את הדור הרביעי?

OrlyNL

New member
אבל אם כבר מישהו בארה"ב

מה הבעיה לקנות דרך האינטרנט?? (דרך האתר של אפל). זה מגיע תוך כמה ימים.

GoatGuy

New member
ניסיתי.

בחרתי, הזמנתי, שילמתי (MasterCard). מסתבר שאפל לא מקבלת כרטיסי אשראי של בנקים זרים. הנה מייל שקיבלתי מהם מספר ימים לאחר ההזמנה: Dear Roei, Thank you for shopping at the Apple Store. The Apple Store that serves the United States cannot verify information with banks outside the United States. As a result, your order number ****** is inactive, and Apple cannot fulfill it. Please consider the alternative payment methods described in the Apple Store Sales and Refund Policy at <http://store.apple.com/Catalog/US/Images/salespolicies.html>. To see a list of the countries that have online Apple Stores, please visit <http://store.apple.com/Catalog/US/Images/intlstoreroutingpage.html>. וזהו. מחר אחותי מגיעה למנהטן, אני לא חושב שיש סיכוי שהיא לא תמצא שם IPOD 4th gen. 20GB וITrip. (בכל זאת, מנהטן)

nadav144

New member
בני #$#@?#@?%?#@

אז הנה הסיפור הקטן שלי אודות חיוב כרטיסי אשראי. כשהלכתי לקנות את ה IPOD לראשונה... דרך האתר של APPLE UK החיוב של כרטיס האשראי שלי הלך בלי בעיות. כתכננתי לקנות את ה ITRIP וה ISKIN שלי, הלכתי כמו לקוח טוב לאתר של APPLE ארצות הברית. פתאום! בלי הודעה מראש! לא מוכנים לחייב את כרטיס האשראי שלי. אותה חברה, סניפים שונים... לא רוצים לקחת... (מי שמע על זה?! לא רוצים לקחת כסף...) לאחר שהתבאסתי לגמרה, לא אמרתי נואש וביטלתי את ההזמנה שלי ב APPLE והלכתי לקנות מהחברות עצמן - iSkin.com ו GriffinTechonlgy.com, כמובן - שחטו אותי במשלוח, אבל. מה לעשות... לאחר שהמוצרים כבר הגיעו ליעדם בארצות הברית ארוזים ומוכנים לקראת הגנבתם ארצה (
) קיבלתי אימייל מ APLLE שההזמנה שלי יצאהההההה!!!!!!! בהתחלה, לא הייתי בטוח אם חייבו אותי או לא.. אז.. בדקתי.. (כבר יש לי נסיון עם מוצרים שקיבלתי מהם ולא חוייבתי עליהם...) ולמרבה הפלא... החברה שלא הייתה מסוגלת לחייב כרטיס אשראי מחוץ לארצות הברית ולא מסוגלת לבטל את ההזמנה שלי מסתבר (!!!!!!) חייבה את כרטיס האשראי. לסבתא יש גלגלים!!!!! בקיצור רב, נשארתי עם 2 iTrip ו iSkin Sonic. למען האמת, אין לי כח לריב עם APPLE, ובכל מקרה אני יהיה מחוייב לשלוח את זה בחזרה אליהם .. אז.. - מישהו רוצה לקנות? בקיצור ולעניין... תדאג לבטל את ההזמנה שלך!!!!!!

Hitomi

New member
ITrip שמתאים גם לדור הרביעי?

אם אתה רוצה, אני מוכן לשלוח לאחותי מייל שלא תקנה לי אותו בניו יורק ולקנות ממך במקום. (אבל במחיר שהוא עולה בניו-יורק 150 ש"ח.) רוצה?

Hitomi

New member
זה GoatGuy

הניק המוזר של אחותי, אני כותב מהמחשב שלה פשוט. בכל מקרה- אם אתה רוצה למכור את הITrip, צור איתי קשר במסנג'ר או מייל [email protected] או באיסיקיו 295276303

למעלה