שלום לכולם, הרבה זמן לא ביקרתי...

שלום לכולם, הרבה זמן לא ביקרתי...

ויש לי שאלה: מה אפשר לעשות עם זרעי קימל? לאיזה מטרות אפשר להשתמש בהם? אשמח לשמוע תגובות. קיבלתי שקית עם זרעי קימל והתחוור לי שאני לא יודעת מה היעילות שלהם, אם יש בכלל!!! אשמח לשמוע

0 אור 0

New member
באוכל

זרעי קימל מאוד טעימים במזון - למשל כחלק מבצק של לחם/לחמניה, להסויף לסלט. מקבול מאד להוסיף לסלט כרוב - מונע גזים אצל אנשים שכרוב יוצר להם גזים.

bflygirl

New member
קימל זה לאוכל ולגזים

להלן כתבה מ Y NET ויש שם כל מיני תגובות חשובות ועוד כתבה על קימל מקשת וגם משתמשים בו לתזונה סינית וגאמנון קיושר למטה

bflygirl

New member
בגאמנון זה גם לתמיסה ולחליטה

קימל (סוככיים) Carum carvi Caraway תכולת חומרים: בזרעים קרוון, לימונן. שימוש והשפעה: נגד עוויתות במעיים, גזים ולהגברת תנובת החלב אצל מיניקות

../images/Emo140.gifירח בדלי,ברוכה השבה,,,זרעי קימל

זרעי הקימל שומרים על תפוחי-אדמה שלא יהיו ירוקים,ושלא יצאו להם "צופציקים" מפזרים את זרעי הקימל בתוך שקית מחוררת מעט כשתפוחי האדמה בשקית, קימל טחון,מעולה בבישול דגים כמו כן,בימי הביניים השתמשו בזרעי הקימל לטיפול נגד אבעבועות,אבנים בכליות,ותולעים בבטן. הזרעים מהווים מרכיב בתכשיר להפחתת גזים אצל ילדים לשימוש כמכווץ רחם לאחר לידה,ולשיפור חלב אצל היולדת. ברפואה העממית התימנית משמשים זרעי הקימל המבושלים לטיפול בנפיחות ובכאבי עקיצות. לריפוי דלקות עיניים,דלקות ברחם,ותרופה נגד שלשול.אפשר לעשות חליטה מהזרעים,לנפיחות בבטן,ומחלות בטחול. זרעי הקימל =כרויה תרבותית,ממשפחת הסוככיים. המשך יום נפלא.

למעלה