שלום לכולם, הרבה זמן

miko1810

New member
שלום לכולם, הרבה זמן

עבר, בדקתי אחורה ומישהו קיים הבטחה ואדי מרקס אכן היה בישראל!! משהו, כול הכבוד! הייתי מת להיות שם באילת ללחוץ לאגדה הזו את היד! כאן, אחרי חום של 40 מעלות באפריקה, הגעתי לאפס מעלות, שמן בעוד 5 קילו, מסתכל בהמון אשמה על האופניים היפים שלי, ניסיתי, בחיי ניסיתי לרכב, אבל, לא שינה כלום. לבשתי עוד ועוד, וקפאתי מקור, אחרי 2 קילומטר חזרתי עם הזנב בין הרגליים, והכי גרוע, ממש בכניסה הבייתה החלקתי על שכבת הקרח, מכות בצד שמאל במקומות הרגילים (ירך כתף וצד היד) אז לא מספיק שאני רק מסתכל על האופניים, אני מסתכל עליהם עם צליעה! העיקר שהאופניים בסדר טוב, אולי חוץ מהפדל שהתעקם (כנראה אצטרך להחליף) איזה בעסה! ואיך בארץ מבחינת מזג האוויר? מניח שלא קשה כמו כאן. מרי קריסטמס כמו שכולם כאן אומרים.

0 מעלות? חחחח קטן עלינו

יום שיש בלילה - שבוע שעבר. מד החום בבית השכן הראה 7- מעלות. למטה בוואדי, איפה שאור אמר לי "אבא אם אתה לא עוצר עכשיו אני עושה פיפי בסניורה" היה קר יותר. אבל בגדול זה לא התירוץ לא לרכוב. היה לנו שבוע של מזג אוויר מדהים. שמש, תכלת נקי במשך יומיים,דגלים נפולים בראש התורן מרוב אין רוח וטמפרטורה 10-18 בצהרי היום. אבל זה היה סופשבוע הקר ביותר בעמק בחמישים השנים האחרונות.

Sybh

New member
יופי שחזרת אלינו מיקו!

באמת היה כאן קר בסוף השבוע שעבר (גם במשולש), אבל זה עדיין לא אירופה. אני מקווה שתחלים מהר ותחזור לרכב.

avihersh

New member
0 מעלות - לא סיבה השבית שמחה...

גורבים עוד זוג גרביים מתחת לגרבי הסקי... והכל בסדר. הבעיות היחידות הן האבנים הקטנות שעיריית וינה מפזרת נגד שלג. והרוח, כולל משבים של 80 קמ"ש אתמול. היום נראה יותר טוב. נחכה עוד שעתיים שיירגע, עוד טיפה, ונצא לחגוג.

miko1810

New member
תודה לכולם

עדיין קצת צולע, אבל זה יעבור. ואני ארכב! אפילו אם יירד שלג אני ארכב! כוס אוחתו מזג האוויר הזה! אי אפשר להיכנס לדקטלון! יש שם תנועת אנשים שעולה על תנועת המכוניות בכביש איילון ביום חמישי בלילה! הפדאלים ייאלצו לחכות עד אחרי החג. יש לי את כול הציוד לחורף, רק שמשום מה חשבתי שלא יהיה כול כך קר (והגוף לא רגיל, אחרי חום של 40 מעלות), יש לי את "גרבי" הווינד סטופר (ממליץ בכול לב) ומכנסיים עם ריפוד, וחולצות של גורטקס, ובכלל, אין בעייה עם ביגוד, זאת הייתה בעייה בשיקול דעת!

למעלה