שלום לכולם. הרגע הגעתי, מריזה מונטה למדה שירה לירית בפירנצה שבאיטליה לפני שהתפרסמה
C Caminhos Cruzados New member 3/8/07 #1 שלום לכולם. הרגע הגעתי, מריזה מונטה למדה שירה לירית בפירנצה שבאיטליה לפני שהתפרסמה
R radio101fm New member 3/8/07 #2 אהלן אהלן מישאל, חבר שלנו אולי תגיד עכשיו קיבלת את שאלתי משבוע שעבר? לגבי מקור השם היפה שלך? חייבת לדעת!!!- אודליה
אהלן אהלן מישאל, חבר שלנו אולי תגיד עכשיו קיבלת את שאלתי משבוע שעבר? לגבי מקור השם היפה שלך? חייבת לדעת!!!- אודליה
C Caminhos Cruzados New member 4/8/07 #4 אודליה הי מקור השם משיר של אנטוניו קרלוס גובים תבדקי בLIVE של גל קוסטה קנטה גובים יש שם ביצוע יפהפה אני בארץ הגעתי הבוקר, לשרותך מישאל
אודליה הי מקור השם משיר של אנטוניו קרלוס גובים תבדקי בLIVE של גל קוסטה קנטה גובים יש שם ביצוע יפהפה אני בארץ הגעתי הבוקר, לשרותך מישאל
R radio101fm New member 4/8/07 #5 אזזה לא בא מהשם היהודי מישאל? כמו מיכאל? או מישה ברוסית? פשוט היה לי סבא- גדול בשם מישאל
C Caminhos Cruzados New member 4/8/07 #6 חשבתי שהתקוונת לשם בפורום אכן גם שמי בא משם סבי המקור הוא תנ"כי לגמרי הן בספר שמות והן בספר דניאל
R radio101fm New member 4/8/07 #7 קח לך את המייל של התכנית- [email protected] אשמח להמשיך להשמיע ולשמוע, וכמובן לפרגן בתכניות