שלום לכולם התגעגעתי

shushu34

New member
שלום לכולם התגעגעתי

מזמן לא ניכנסתי לכאן כי היה לי חודש עמוס וקשה , עמוס ביצירה יצרתי בובות להצגה "ספר הגונגל-חברים לנצח" שמציג בימים אלה ממש עם ביקורות מדהימות (אתה חייבים לראות את ההצגה אומרים שההצגה הזאת מעולה ומדהימה) המשך החודש כבר לא היה כיף הפך להיות סיוט בגלל ההפריה שעברתי שלא הצליחה , אז אני אוספת עכשיו את כל כוחותיי לבאה בתור ומתפללת כבר שיהיה לי ילד. בכל מיקרה רציתי לאחל לכולם שבוע טוב, בריאות טובה . אני מצרפת תמונות של הבובות מההצגה . נשיקות וחיבוקים שרון

shushu34

New member
וכמובן תודה לדודי "אני חולה עליך" על התמיכה

והעזרה ועל העידוד אתה יודע שאתה חבר אמיתי ואני מעריכה אותך בהכל. נ.ב. אם יצא לך לבוא לדוכן אני אהיה מיום רביעי עד יום שישי אני חייבת חיבוק מעודד ממך.

פלקט המחזמר

שרוני מקסימה - אני אגיב על דבריך בהמשך ממהר לפגישה ואח"כ יוצא להצגה בזכרון יעקב אבל זיכרי: אסור להתייאש!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אעבור באחד מהימים במיוחד כדי לחבק אותך חזקקקקק חזקקקק

ayaly2

New member
היי שרונייייייייי איזה מהממממממממממם

כל הכבוד אלופה
איזה כיף ליצור דברים מדהימים ולראות אותם בציבור ושאחרים נהנים מהם
**ולגבי ההפריה אל תאמרי נואש את זוכרת שדיברנו....אז תעודדי ובע"ה יהיה טוב

עינבלית

New member
שרון הבובות מדהימות!!!

ואיזה כייף לראות את הבובות שלך מככבות בהצגה מצליחה! הפריות זה עניין מלא תקווה ויאוש, וככה את נעה בין עולמות... צאחלת לך שבקרוב בקרוב יתגשם לך הריון בריא עם לידה בריאה וילדה או ילד או שניהם!

גליתוי

New member
כל הכבוד!../images/Emo45.gif

יופי של פרויקט, אינשללה שיהיו עוד כאלו! הבובות יפות ומושקעות! הפרחים, מזכירים לי את הפרחים שלי מהסדנא ומכיוון שבניתי אותם מראשי מעניין אותי אם יש עוד כאלו או שנעזרת בהם (מה שמאוד מחמיא לי...) בכל אופן אני מאחלת לך בהצלחה עם ההפריה הבאה! שיהיה קל ומוצלח! הרבה שקט ושלוה זה בדרך כלל עוזר...

shushu34

New member
תודה על המחמאות

והעידוד את הפרחים בניתי לבד לבד בשיטה של הבובות כפפה שלי ואת את בחירת הבדים לעלי כותרת וכמובן בהתייעצות עם מזמין הבובות הבימאי בעצם. אני בונה בובות לפי מה שלמדתי בבי"ס לתאטרון בובות בחולון , למדתי את הבסיס והתפתחתי מאז. אם אני אקבל פרויקט כלשהי שאני אצטרך להיעזר בחבריי כאן אני אעשה זאת בכיף וגם אשתף, ויהיה לי הכבוד להיעזר בסדנאות שלך כי את מקסימה וזה עושה לי טוב ונעים לדעת שאת מפרגנת ועוזרת (את האמת כולם פה מדהימים ותומכים כמו משפחה אחת גדולה). אז תודה רבה .ממני שרון

shushu34

New member
תודה רבה דבי שיהיה לנו יום מקסים../images/Emo39.gif../images/Emo105.gif

לחברתי המקסימה שרון - שושו ולכולם...

באחד מימי החג האחרונים בראש השנה הגענו שרון ואני לפגישה דחופה עם אמיר פיי גוטמן - בימאי ההצגה ושיראל אשרוב- מנהלת ההפקה באולפן ההקלטות...כן, השירים הרבים כבר הולחנו והשחקנים עסקו בהקלטתם הכוראוגרפייה היתה גם היא מוכנה והתלבושות והתפאורות כבר היו בשלבי סיום לאחר למעלה מחודש של עבודה עליהן אפילו פלקט היה... רק ששבוע לפני הבכורה החליט לפתע אמיר שהוא רוצה לשלב גם בובות במהלך ההצגה כשהגענו לפגישה כבר עלו במוחו רעיונות נוספים ויפים אבל ממש לא מציאותיים לתקציב ובוודאי לא לזמן שנותר
לזכותו יאמר שהוא גמיש ומבין עניין ולאחר שהסברנו לו את הדברים הוחלט פה אחד להתמקד בפרחים, בצפרדעים וב 2 מוטות שעליהם עשרות פרפרים שזורחים באולטרה
הזמן שנותר לעבודה: שבוע - יומיים של יום כיפור = 5 ימים ושרון עם כל צניעותה וכנותה על כך שהיא למדה רק בסיס ביצירת בובות " התנפלה " על העבודה וכבר באותו יום לפנות ערב נחתו סקיצות במייל של אמיר שהתלהב ומיד אישר לביצוע, הוא כ"כ התרשם משרון כאדם, מכישרונה, מההבנה המיידית של רצונותיו ומרצינותה עד שנתן לה יד חופשית להחליט
לא דבר של מה בכך אצל במאים ועוד יותר אצל אמיר שיודע בדיוק מה הוא רוצה... ושרון למרות המתחים וההרגשה הלא טובה בעקבות הטיפולים שהיא סיפרה עליהם, עבדה מבוקר עד בוקר, אפילו את הדוכן שלה לא פתחה ובבוקר החזרה הגנרלית הראשונה שנערכה באולם המופעים בגבעת ברנר התייצבה עם העבודה מוכנה ומסרה להפקה שנדהמה מהמהירות ועמידתה בזמנים למרות הכל וזאת למרות ( משהו שאני יודע מבפנים ) שהם לקחו בחשבון איחור אפילו עד ליום הבכורה בגלל שהבינו את בעיית הזמן, החגים, החנויות הסגורות ( חומרים גם צריך לקנות לא??? ) היא אפילו הספיקה לרכוש מנורת אולטרה כדי לנסות ולראות אם האפקט עובד... מעבר למחמאות והשבחים שקיבלה שרון על העבודה מאמיר, שיראל ומפיק ההצגה: עזריאל אשרוב שלא שכחו לציין את אופייה המקסים, העדינות, חוסר הדרמות והאכפתיות, סיפרו לי מתפעלי המחזמר ,שעובדים גם בהצגות שאני משתתף בתיאטרון זה, שהם עצמם מאוד אוהבים את הבובות ( אחד מהם שמפעיל את הפרפרים בכלל סיפר על זה בגאווה עם עיניים נוצצות ) הם גם סיפרו לי שצוות השחקנים מרגיש שהבובות הן חלק בילתי נפרד מההצגה ושהקהל מגיב בחום לפרחים וצווח מצחוק בכל פעם שמופיעים צמד הצפרדעים ואולי הכי טוב יוכל להמחיש המיסרון שקיבלתי מאמיר ושיראל מיד לאחר שקיבלו את הבובות: " זה מ ד ה י ם, זה מ ק ס י ם!!!!!!!! לא יכולנו לבקש טוב יותר :) שושו - שמחתי לקרוא את הפירגון שאת מקבלת מחברינו המיוחדים מהפורום על העבודה, על הכייף שבובות שלך משתתפות בהפקה גדולה כזו שזוכה לתגובות מטורפות שאני מודה שזמן רב לא נשמעו ברמה כזו על הצגות מסוג זה כמובן גם על כך שכולם עוטפים אותך בחום, אהבה והבנה למצב שבו את נמצאת האמיני לי שליחס כזה יש השפעה חזקה על חיינו בכל תחום. כפי שהבטחתי אבוא לבקר אותך בחמישי או שישי בדוכן- גם כדי לתת לך את החיבוק הגדול והחזק שהבטחתי וגם כי עזריאל שלח אותי אליך עם בקשה שתעשי משהו בתלבושת של הצגה אחרת...תלבושת שלי חחחחחח אז נתפוס
במכה אחת
אוהב

ayaly2

New member
איזה כיף שלמוע ../images/Emo140.gif

כמו שנאמר "אין דבר העומד בפני הרצון" וכל הכבוד דודי על הושטת היד ,אני כבר רואה את שרון בכל מיני פרויקטים אחרים ואנחנו עוד נשמע עליה,שרון יישר כח

מי זה שלמוע../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה? הוא חבר חדש בפורום??? לא יצא לי להכיר אותו

ayaly2

New member
סליחה אבשלום קוץ../images/Emo132.gif

לשמוע ואני עדיין מחכה לשמועעעע ממך

shushu34

New member
תודה תודה ושוב תודה

אין לי מילים להודות לך דודי היקר ולא סתם אמרתי שאתה מדהים כחבר כמנהל הפורום ובכלל, כל כך אכפתי ודואג ועוזר וזה מחמם את הלב וגורם לי להתרגש. אז נשיקות וחיבוקים וניתראה בדוכן. ושוב תודה על הכל ולכולם בפורום על הפירגון והעידוד והמחמאות שרון

למעלה