שלום לכולם ! התגעגעתי !!!!

tamar111

New member
שלום לכולם ! התגעגעתי !!!!

תשמעו, השעה כבר אחרי אחת בחילה ואני כבר כמעט הלכתי לישון אחרי שהיה לי ערב אחד פנוי ורגוע שיכולתי לעבוד בו בשקט ולהרגיע קצת את המצפון (טוב, נו, בועז במסיבת רווקים). אז קודם כל המון מזל טוב לשיר ולשטרודלית (שעכשיו אני כבר מזהה אותך מהתיכון, נדבר על זה כשתחזרי!) וכמובן ליפעת שאני מקווה שהיא עדיין מפזזת לה באויר המדבר. אני מרגישה שעבר חודש מאז הייתי פה (וזה ממש לא ככה)... מרב סקרנות עברתי ברפרוף אחורה ונתקעתי על השרשור רב הארס מאתמול... המממ.... לא מתאים בכלל. בשבוע האחרון כל יום שעובר מלווה ב-6 שיחות טלפון היסטריות מאמא שלי, ועוד 4 שיחות עדכונים ושינויים מאמא שלו, כשכולם מסביב בלחץ היסטרי , הדבר האחרון שכלה צריכה זה דברי תוכחה וביקורת קוטלת מחבריה לפורום. הו לא, זה ממש לא לענין. אין הרבה מה להוסיף כי כמעט הכל כבר נאמר בשרשור ההוא. אני די שהלם ממה שקראתי... נראה לי שפיספסתי משהו בדרך... בכל מקרה, החתונה מתקרבת, (רגע... אם עכשיו אחרי אחת אז , כאילו כבר יום שישי), והחתונה ביום שלישי . ב"ה , בלי נדר, חמסה חמסה שום ובצל.... אמא!!!!! טוב , קיבלתי פרפרים בבטן בזה הרגע, כשזה כתוב זה נראה יותר מלחיץ. מחר אני צריכה לקום מוקדם... לקחת את הטבעת, לעשות טיפול פנים, לקפוץ להורים לסדר שולחנות, לקפוץ לתופרת כדי לקחת את השמלה.... בקיצור יהיה שמייח. יש לי עוד סיפור על מסיבת הרווקות מאתמול, אבל זה כבר יחכה למחר. אז לילה טוב לכולם/ן. ו.. אל תשכחו לשתות כוס אופטימיות כל בוקר... זה מחולל נפלאות. אוהבת אתכם. תמר.

למעלה