שלום לכולם.....התגעגעתם?

חן (*_*)

New member
שלום לכולם.....התגעגעתם?

נעדרתי בשבועיים האחרונים- עקב כישרוני הרב, הצלחתי לשרוף ספק כוח של המחשב, מסך, ולוח אם. גם עתה, אני כותבת כשהמחשב מורכב רק בחלקו, ואני מקווה שהבן שלי ימצא זמן לסיים את המלאכה. המחשב בשלבי התאוששות והרכבה בשלבים, עדיין לא יצא מכלל סכנה, מחובר לאינפוזיה, מוניטור, קטטר, וזונדות, ומאושפז ביחידה לטיפול נמרץ כללי, ובכל זאת, אני מנסה מידי פעם לגלוש. מה שמצחיק, התקלות בעיקר בגלישה לאתרי תפוז- שליחת הודעות לפורום נתקעות לי לעיתים קרובות- כשהמחשב יסיים את טיפול ההחייאה גם זה יתוקן. ב-MSN אין כמעט תקלות, למעט מהירות גלישה איטית. ניסיתי להכין שיעורי בית ולקרוא, ראיתי שהייתה פעילות ערה בפורום(לשמחתי), אך גם שלא התגעגעתם אלי בכלל בכלל (), צוחקת- אני בטוחה שלפחות חלק מכם התגעגע. אני- התגעגעתי מאוד, ולצערי הרב מיד למחרת יום כיפור, שוב אעדר עד מוצאי חג הסוכות, עקב שהייה בים המלח. אני מאחלת לכולנו שנה טובה, שנת שלום ותקווה, אושר ואהבה בריאות תקינה, וגם-חתימה טובה.

../images/Emo24.gif הנה היא באה ...וכבר...

היא יוצאת לחופשה... קודם כל - חסרת לנו מאוד, אנחנו צעירים מידי מכדי שידיים אחראיות יעזבו אותנו ככה פתאום... ובאשר לחופשה: יש לתאם מראש עם הצוות,
אי אפשר לתת חופש לכולם באותו זמן, בקשות לחופשה ולסידור עבודה צריך להגיש לא.א. חודשיים טרם מועד היציאה.... צוות נט"ן ישלח מיד אחרי החגים לטיפול מיוחד במחשבך... חופשה נפלאה לך, וגמר חתימה טובה.

חן (*_*)

New member
אני לא עשיתי ../images/Emo13.gif

לפי חוק מרפי, בשנה שאני מתחסנת, אני גם חולה בשפעת, וכשאני לא מתחסנת, (המזרק נותר במקרר, האם מישהי/הו רוצה?)- אני לא חולה בשפעת. באופן יוצא מן הכלל, השנה, עדיין לא החלטתי אם להתחסן או לא, ואני חולה, אך לא בשפעת. ( האם יתכן שהמחשב הדביק אותי בוירוס?
)

tidhar

New member
hello every body hi waite swan

I can't write in hebrew . don't know whay
so ,I whont to wish to all of u gmar-chatima tova mey hashem will give us joy helth and peace.

../images/Emo104.gif שלום מהבית ...תידהר

אנו קוראים אותך בכל שפה. מקווה שאת קוראה עברית במחשבך .... מאחלת לך, ליקירייך ולכל עם ישראל גמר חתימה טובה. שמחתי לראותך מעל דפי פורום זה. צום קל יקירה.

למעלה