שלום לכולם - התחלה חדשה/ישנה

אירילה

New member
שלום לכולם - התחלה חדשה/ישנה

שלום לכם חברי הפורום הוותיקים והחדשים , זה עתה התבשרתי על ידי הנהלת הפורומים של תפוז על חזרתי לניהול הפורום.
כמי שפתח למעשה את הפורום והעביר את השרביט לטובה , אני חוזר לנהל את הפורום בשנית , הנושא קרוב לליבי ולא ייתכן שהפורום הזה ייחדל מלהתקיים ולכן בעזרת כל אחד כאן מאיתנו נחזק את הפורום , נעצים אותו ונאדיר אותו ,אין לצערי כמעט אף בית בישראל ששם המחלה לא יהיה קשור כך או אחרת למשפחתו או לסביבתו.
שחמי חלה במחלה הדבר הראשון שעשיתי היה לחפש באינטרנט חיזוקים ומידע ,אז לפני יותר כמעט מ 7 שנים לא היה אף פורום שעסק באלצהיימר , הדבר הראשון שבני משפחה עושים אחרי שמקבלים את הידיעה על מחלת יקיריהם הם חיפוש אחר מידע ותמיכה ,ומעבר לקבוצות התמיכה הפורום שלנו הוא זמין 24 שעות ואוצר בתוכנו הרבה הרבה מידע , מידע המורכב מהכתובים ומידע מנסיון החיים של בני המשפחה שהוא מרכיב מאוד חשוב בכל הקשור לתמיכה ולקבלת מידע על המחלה.
אנחנו יוצאים לדרך חדשה והפורום ישוב למה שהיה בעבר.
שמחתי לראות שישנם כאן חדשים ,אבל זה לא מספיק , במשך החודש אעשה הכרה וירטואלית אם כל אחד מכם בעזרת מערבת המסרים וביחד עם עזרתכם נקדם את עניין הפורום.
תודה לכם ותודה רבה רבה להנהלת תפוז על האמון שנתנה לי בחזרתי לנהל את הפורום הכל כך יקר וחשוב.
גרשון

גרשון יקר, בהצלחה

אני שמחה מאד שחזרת לנהל את הפורום
אתה פתחת אותו והפחת בו רוח חיים
אני רק תחזקתי אותו כי לא רציתי שייסגר
אני בטוחה שהמרץ שלך יעזור וידחוף את הפורום לפעילות ערה יותר, לכניסת אנשים חדשים ולמפגשים נוספים
שוב בהצלחה ובריאות והחלמה לאורית שלך
טובה

אירילה

New member
תודה טובה

תודה על כך ששמרת על הפורום , רק עצם העובדה ששמעתי שרוצים לסגור את הפורום מילאה לי את המחסנים באוויר רב.
כמובן שעזרתך ובעזרת האחרים נשמור על הגחלת כאן , אפילו הייתי בקשר עם אריאלה ואני מקווה שמידי פעם תשוב לכן לפורום לתת עצות להפיח אמונה בבני המשפחה.
תודה
גרשון

טילי66

New member
גרשון שלום

אני רוצה לברך אותך שחזרת אילינו במלוא המרץ.כל הכבודלמד אותי מאיפה אתה שואף את כוחות הנפש?בהצלחה לך ולכולנו על היוזמה הברוכה
וזו ההזדמנות להודות ל-טובה חברתינו האחת והיחידה על הפעילות והתמיחההאין סופית.טובה תודה אוהבת ומחבקת.
גרשון היה לנו מפגש של הפורום אצלי בבית אך לצערי הענות היתה דלה זה הזמן להכניס אנדרנלין.תודה.בהצלחה לך ולכולנו תמי

אירילה

New member
שלום תמי

תודה על הברכות , לא לדאוג..... נשוב להיפגש ועם הרבה......

תודה שוב

גרשון

רגינה9

New member
גרשון כל הכבוד על היוזמה

שמחה לקרוא שאתה מקבל עליך, פעם נוספת, את ניהול הפורום.
שותפה לדעה על חשיבות קיומו של הפורום, במיוחד לבני משפחה בתחילת הדרך.
ולטובה המופלאה רוצה לומר תודה על המאמצים שהשקיעה בהמשך קיומו של הפורום.
אני קצת נעדרתי לאחרונה מהפורום כי היינו עסוקים בבעיה בריאותית של גדי-בעלי.
נמצא לו גידול סרטני במעי הגס. היום אנחנו כבר אחרי הניתוח להסרתו
ואנחנו מקווים שהארוע הקשה מאחורינו.
שנשמע בשורות טובות ונמשיך להפגש בפורום.
טובה.

אירילה

New member
שלום טובה , קודם כל הרבה בריאות

והחלמה מהירה, ואיך אומרת אריאלה.... רק בשורות טובות.
אני מקווה שנתראה כאן יותר ובאחד המפגשים שיהיו בקרוב, האמת שהיתה לי ערגה לפורום ואני שמח שניתנה לי הזכות לנהלו בשנית.
תודה ולהתראות
גרשון

היי גרשון
היי תמי רגינה וטובה ולכולם

הרבה זמן לא נכנסתי לפורום מהסיבה ,עברתי את כל המשברים והכאבים עם ישראל פרק אחד נסגר,כעת יש לי להמשיך עם הבן וחמותי,אני קופצת מבית אבות לבית אבות,עד שאגיע לא עלי לבית האימהות חחח

מה שלומכן/ם?

תמי,מה שלום אישך?

ולגרשון האחד והיחיד כל הכבוד שהוא לא מוותר ומתיאש ועושה למען הציבור ,אשרייך

רק בשורות טובות לכולם

למעלה