שלום לכולם- התייעצות עסקית
בכוונתי להקים עסק בתחום המזון בעיר חיפה.
הדילמה- כשר או לא כשר ?
כשאני כותב לא כשר, אני לא מתכוון למכירת חזיר או פירות ים, אלא לשילוב של בשר עם חלב ושעות פעילות בשבת.
חשוב לי להכין שיעורי בית טרם פתיחתו של העסק, זאת בכדי למזער את הסיכוי לפשיטת רגל בתחום שגם כך אינו פשוט להצלחה בישראל.
בנוסף להתייעצות עמכם, חשבתי ללכת עם הנושא עד הסוף ולפנות למכון סקרים שיבצע עבורי מחקר מעמיק בנושא, יעלה כמה שיעלה.
אז מה דעתכם העסקית נטו ? כשר או לא כשר ?
בכוונתי להקים עסק בתחום המזון בעיר חיפה.
הדילמה- כשר או לא כשר ?
כשאני כותב לא כשר, אני לא מתכוון למכירת חזיר או פירות ים, אלא לשילוב של בשר עם חלב ושעות פעילות בשבת.
חשוב לי להכין שיעורי בית טרם פתיחתו של העסק, זאת בכדי למזער את הסיכוי לפשיטת רגל בתחום שגם כך אינו פשוט להצלחה בישראל.
בנוסף להתייעצות עמכם, חשבתי ללכת עם הנושא עד הסוף ולפנות למכון סקרים שיבצע עבורי מחקר מעמיק בנושא, יעלה כמה שיעלה.
אז מה דעתכם העסקית נטו ? כשר או לא כשר ?