שלום לכולם! התייעצות..

fireballfxp

New member
שלום לכולם! התייעצות..

ערב טוב לכולם! אני שוקל בכובד ראש להתחיל קורס בשוק ההון\מסחר בשוק ההון, הייתי שמח לקבל ממכם המלצות למקומות טובים שמלמדים את הנושא טוב. מה אורך הקורס בד"כ? מה העלויות? מה תדירות ואורך המפגשים? כמה ידע באמת צוברים בקורסים האלה? האם זה יספיק בשביל להתחיל לסחור במניות באופן פרטי? תודה מראש על תשובותכם! :)

noam4u

New member
פרטים

שלום יש כל מיני קורסים ומקומות לימוד. מה שחושב הוא (לדעתי) לא ללכת לכל מיני מקומות שמבטיחות קורסים חינם. בדרך כלל ההכנסות שלהם באות ממקומות אחרים על חשבונך....
חשוב שתלך למקומות לימוד עם ניסיון בתחום ולא בהכרח מקומות לימוד שצבועים בצבע של בית השקעות כזה או אחר, כי גם שם לעיתים יש אינטרסים. ושוב, לא לכולם אבל זה יכול לקרות. אני אישית חושב שמכללת מגמות בפתח תקוה מאוד מקצועיים בתחום הזה, ויכולים להציע לך מבחר קורסים בנושא. למען ההגינות אציין כי מכללת מגמות מתחרים שלי בתחום עיסוקי (אנחנו עדיין לא מעבירים קורסים בשוק ההון אך עומדים לעשות זאת בקרוב מאוד), אבל אני מאוד מעריך אותם מקצועית. קשה לי לענות על אורך קורס ומחירים כי זה מאוד משתנה. בקורסים הרציניים (לא החינמיים) לומדים יפה על שוק ההון ועל מסחר, ואפשר לצאת עם ידע כדי לסחור במניות. מקווה שעזרתי

fireballfxp

New member
..

תודה על התשובה המעמיקה! :) אני קצין ומשרת יומיות..מסיים בערך בשעה 16:00 בכל יום..ולכן חשוב לי לדעת על אורכי(האם זאת תקופה ארוכה שיהיה לי עמוס)\שעות(האם יש קורסים בערב או רק בבוקר) קורסים בממוצע..ואיך ניתן לברר באיזה מוסד ללמוד? מאיפה מתחילים? איך מחפשים?

למעלה