שלום לכולם - התייעצות...

limdor

New member
שלום לכולם - התייעצות...

לפתוח חשבון משותף לאחר החתונה...בעד/נגד? למה?

סיבה אחת... טכנית...

הרבה מהצ´קים בחתונה הם על שם הזוג למשל: ישראלה וישראל ישראלי... צ´קים כאלו אפשר להפקיד רק לחשבון משותף...

rona25

New member
לנו היה חשבון משותף עוד לפני

החתונה וזה היה מאוד נוח עם כל הסידורים והתשלומים לפני ואחרי החתונה

fila

New member
לנו יש חשבון אחד משותף ואחד

שהוא רק שלי, וזה מסיבות השמורות עימי. אני חושבת שהרבה יותר קל לנהל חשבון אחד , אבל אם אי אפשר אז לא...

הכוכבת

New member
גם לנו חשבונות נפרדים

ואנחנו מסתדרים עם זה מצויין. גם את הצ´קים של החתונה שהיו על שם שנינו, הצלחנו להפקיד רק לחשבון אחד.

Ronnie*

New member
לנו יש חשבון משותף...

אחרי ששנתיים גרנו יחד ועדיין כל קניה בסופר היתה "אז תור מי לשלם?", זה נוח שיש חשבון משותף... וגם יותר חסכוני, אני חושבת. וזה בעיקר יותר נוח כשיש דירה ומשכנתא.

rinutza

New member
אז יש לי תוספת לשאלה. מה עושים

כשרוצים חשבון משותף אבל לאמא שלו יש יפוי כח על החשבון שלו כרגע... הוא פשוט גר בחו"ל כמה שנים אז נאי מניחה שאז זה היה נוח. אם אני מצטרפת לחשבון שלו, מה שיהיה הכי נוח מסיבות טכניות והטבות, אני ממש לא רוצה שלאמא שלו ימשיך להיות יפוי כח. זה לא שהיא נכנסת לחשבון אבל זה נראה לי לא לעניין. השאלה היא איך אומרים את זה בעדינות.

רעיון...

מציעים לו לפתוח חשבון חדש לגמרי שיהיה משותף ולאט לאט לסגור את החשבונות הישנים שלכם... למה? כי יש מבצע עכשיו בבנק דיסקונט שכל מי שפותח חשבון חדש יש לו פטור מעמלות לשנה... אז לא רק שלא תשלמו דמי ניהול חשבון פעמיים - לא תשלמו אותם בכלל לשנה שלמה! איך זה בתור Cover story?

rinutza

New member
נראה לי שבאמת נעשה משהו כזה,

רק שאולי בכל זאת נישאר בבנק שלו כי יש לו שם וותק, אנשים שהוא אוהב לעבוד איתם וכו´. אבל חשבון חדש זה בהחלט רעיון מצויין.

למעלה