שלום לכולם...התייעצות

• פותח הנושא M 4
  • פורסם בתאריך

M 4

New member
שלום לכולם...התייעצות

מה שלומכם?
האמת שאני נכנסת ככה מידי פעם אבל לא משתתפת....
עברתי ניתוח טבעת ביולי האחרון וכיום אני סגורה על 12
ירדתי יפה מאד קצת יותר מ- 35 ק"ג והאמת שממש מספיק לי :) ואני רוצה לפתוח מעט....
אני משתדלת ללעוס מלא ולא לשתות אחרי האוכל ולעיתים רחוקות מקיאה.
השאלה היא בכמה כדאי לפתוח? על מה אתם ממליצים כי אני ממש חוששת לעלות שוב במשקל...
המון תודות.

קוביd1

New member
שלום לך M4

נכנסת מפעם לפעם ולא משתתפת ,את יכולה להיכנס ולכתוב לעזור להיעזר ,תרגישי חופשי
שמח לשמוע על הירידה הטובה שהכי חשוב שאת מבסוטה ,מהירידה וזה הכי חשוב.
סגירה של 12 ממש סגירה חזקה ובטח את מוגבלת בצורה רצינית ורצוי לשחרר ,אני הייתי ממליץ לפתוח ב1/2 בסגירות הגבוהות האלה יש משמעות לכל 1/2 או 1/4
אין שום סיבה שתעלי שוב במשקל באם תאכלי מאכלים לא עתירי קלוריות ,גם לא לנשנש הרבה

תאכלי בריא תקבלי את כל אבות המזון והכל יהיה בסדר.

קובי

אופירA

New member
מנהל
חסרים נתונים

ירדת 35 ק"ג ב-10 חודשים. השאלה: מה הגובה שלך, ומה היה המשקל לפני הירידה של 35 ק"ג.

סגירה של 12 - השאלה היא איזו הגבלה יש לך. יש דברים שאת לא יכולה לאכול כי תקיאי?
מה את אוכלת במשך היום. שאלה זו באה לבחון אם התפריט שלך וההרגלים שלך הם כאלה שאת יכולה לחיות איתם כל החיים. כמו כן, צריך לראות אם התזונה מספקת, כי לאורך יותר מ-10 חודשים יהיו חוסרים תזונתיים קשים אם את לא אוכלת את כל אבות המזון בכמות מספקת.
עשית בדיקות דם לחוסרים תזונתיים, ויטמינים וברזל?

אם אדע מה רמת ההגבלה ב-12 ואיך התרחשה הירידה, ומה את אוכלת, אוכל לדעת כמה לפתוח בבריאות, בלי עלייה לא בריאה במשקל. לשם כך אני צריכה גם לדעת מה המשקל, כי אינני יכולה לעזור לאנשים שהיתה להם השמנה מורבידית להגיע ל-BMI פחות מ-25. כך שאם ה-BMI נמוך מידי, עשויה להיות עלייה בריאה במשקל.
כעיקרון, עדיף משקל יציב כל החיים, ברמה מאוזנת, מאשר כרגע להשוויץ בג'ינס מידה 38, ועוד שנתיים לשלם על כך ביוקר.

אם אין לך הגבלה גדולה והתזונה שלך בריאה ומכילה מספיק חלבונים, ירקות ודגנים מלאים והרבה שתייה של מים - הייתי פותחת רק 1/4CC.
אבל יש לי הרגשה אינטואיטיבית שהתזונה שלך לא בריאה ולא עשירה. מקווה שאני טועה, אבל חוששת שלא.

M 4

New member
תודה קובי ואופירה

היי,
אני שוקלת כיום 65 ק"ג גובה 1.62...BMI 25 בדיקות תקינות...גיל 44.
אבל זהו...מרגישה שמספיק וממש טוב לי עם עצמי סןף סוף :)
תודה על ההתייחסות, אעדכן אתכם בהמשך.
יום נפלא.

M 4

New member
ועוד שאלה...

האם לפני פתיחה יש להיות בצום ובכלל אחרי הפרוצדורה יש הנחיות מיוחדות?
המון תודות

למעלה