שלום לכולם,התיעצות בבקשה....

7נתי7

New member
שלום לכולם,התיעצות בבקשה....

בעלי חבר בקופח לאומית,עבר את כל הבדיקות למעקף וממתין לתור לניתוח בתל השומר,שמי יודע מתי יהיה.
נאמר לו שיכול לעשות את הניתוח אצל כל רופא שעובד עם לאומית אך לא נתנו רשימה של רופאים.
התקשרנו לאסותא ושם נאמר שצריך להגיע ליעוץ,עם כל הבדיקות,לשלם 1000 ש"ח ולעבור שם את הניתוח תוך השתתפות של עד 18000 ש"ח שבזה לאומית זהב לא משתתפת,רק אם יש ביטוח פרטי ניתן יהיה לקבל החזר.
מישהו כאן מכיר אולי את הפרוצדורה בלאומית? כל אחד אומר משהו אחר ועד שהסכים כבר לעבור את הבדיקות והניתוח נראה לי שהבירוקרטיה תשבור אותו.
אשמח לעיצה,תובנה וכל הבהרה,
תודה מראש,
נתי

קוביd1

New member
קופת חולים לאומית

אני לא מכיר את הפרוצדורה בלאומית ,תיגשי לסניף הקופה שם את אמורה לקבל את כל הפרטים ,לגבי המנתחים שעובדים עם הלאומית באופן פרטי ומה עלות הניתוח ,לא לוותר להם עד של תקבלי תשובה ,ואם צריך לעלות בטון הדיבור לעשות את זה ,שלא ינסו להתיש אותך
אי יודע שחברים שכתבו פה בפורום עשו את הניתוח בתור חברי קופת חולים לאומית ,אנא היכנסו ותעזרו.

בהצלחה !!!

קובי

7נתי7

New member
זהו,שהם לא נותנים...

הם אומרים שרק אחרי התיעצות,הם יקבלו את הקוד של הניתוח ואז יתנו שמות.
זה נשמע לי מטומטם כי זה לא שבעלי המנותח הראשון בקופה שהם צריכים את קוד הניתוח.
וזה גם מעצבן שאחרי שעשה את כל הבדיקות וקיבל אישור מהקופה הוא צריך לעבור ועדה,לשלם 1000 שח ורק אז לקבל את הרשימה.
כמובן שאפשר לוותר על העניין אם נחכה שנה בתור...

קוביd1

New member
נתי 7

אני לא מבין מה זה התייעצות עם מי את צריכה להתייעץ עם מנתח או עם מי ,,יש ועדה לאישור הניתוח בכל מקרה ,שהמנותח עומד בקריטריונים לעשיית הניתוח מבחינת הBMI יש בפורום את שמות הרופאים שעושים בפרטי ולאיזה קופת חולים הם שייכים ,אני אחפש ,אני בטוח שיש את זה לאופירה.

קובי

7נתי7

New member
הסברים

ההתיעצות היא במקרה שרוצים לעשות את הניתוח פרטי,דרך לאומית זהב ולא לחכות לתור בתל השומר שרק אחרי החגים יואילו לומר לנו למתי יקבע הניתוח.
אני מבינה ומקבלת שכל ביח עושה את הבדיקות שלו לפני שהוא מנתח,אבל לא מצליחה להבין למה רק אחרי ההתיעצות אקבל את רשימת המנתחים. איך אדע היכן להתיעץ אם לא אומרים לי מי מנתח פרטי דרך לאומית?

קוביd1

New member
לנתי 7

אני מקווה שיכנסו חברים שנותחו דרך הלאומית בפרטי תקבלי המלצות ותדברי ישר עם המנתח .

בואי ונמתין

קובי

אופירA

New member
מנהל
קראתי את ההתדיינות, ועדיין לא הבנתי -

במוקד הטלפוני של לאומית זהב אין עם מי לדבר בנוגע לרשימת מנתחים ובנוגע לרשימת בתי חולים פרטיים שהביטוח עובד איתם?

מי אמר לך שרק אחרי בדיקות ופגישת ייעוץ בעלות 1000 ש"ח אפשר יהיה לתת לך רשימת מנתחים - באסותא? הכוונה לרשימת המנתחים באסותא? או במוקד של לאומית זהב?
איפה צריך בדיקות ופגישת ייעוץ - באסותא או בלאומית זהב??? לא הבנתי כלום.

מה הקשר בין הפגישה באסותא והבדיקות שדורש אסותא לבין רשימת מנתחים של לאומית זהב? למה לאומית זהב לא יכול לתת לכם רשימת מנתחים שהוא עובד איתם בלי שתגשו לאסותא?

תסבירי מי אמר מה, איפה הבדיקות והייעוץ - ואפשר יהיה לכוון אותך. אם יש אבסורד - זה סימן שאת פונה בצורה לא נכונה לגורמים בקופ"ח.

7נתי7

New member
אז ככה...

מי שאמר שאת הרשימה של המנתחים ניתן לקבל רק לאחר ההתיעצות זו המזכירה בקופה.
המוקד אמר שניתן לפנות לכל ביח ןלברר איתו מי הרופאים שעובדים עם לאומית.
התחלנו באסותא וכל עניין ההתיעצות והתשלום נמסר לנו על ידם.
את רוב הבירורים לא אני עושה כי אני בקופח אחרת ולא נראה לי שידברו איתי על בעלי וחמותי מכירה שם את כל האנשים אבל איכשהו לא מצליחים להתקדם.
אם מישהו עבר את הניתוח לא דרך לאומית אלא דרך לאומית זהב אשמח לשמוע כיצד זה התבצע.
תודה רבה

למעלה