שלום לכולם... התיעצות בנושא סבוך

שלום לכולם... התיעצות בנושא סבוך

מה שלומכם? אני מקווה שיהיו פה אנשים שיוכלו לתת לי עצה מעשית... אני בת 23, ומאז גיל 17 נמצאת בקשר עם בחור שמבוגר ממני ב-11 שנה. מיותר לציין שהקשר אף פעם לא עשה לי טוב. היינו נפרדים וחוזרים, נפרדים וחוזרים וכל הזמן רכבת הרים רגשית. בסופו של דבר נפרדנו ואחרי כשנתיים שלא דיברנו הוא התחתן עם מישהי אחרת. לאחרונה נתקלתי בו שוב במקרה ברחוב, והסתבר שאנחנו שכנים. הוא טוען שלא התחתן מאהבה, ומבחינתו אין בעיה לבגוד. מעבר לבעיה המוסרית שלא עליה אני רוצה לדבר כאן, יש את העניין שלי- החוסר יכולת שלי לשלוח אותו קיבינימט ולהמשיך הלאה בחיים שלי. לא מצאתי מאז זוגיות חדשה ולכן קשה לי להתעלם ממנו. מצד שני הקשר איתו פוגע בי רגשית, גם כשאני מנסה להיות אדישה. מה הייתם עושים במקרה כזה?? תודה לעונים ויום טוב....

נסי לדמיין

את חייך ונפשך- יום אחרי שתהיי איתו חודש אחרי שתהיי איתו שנה אחרי שתהיי איתו. איך זה נראה בכל פעם? איך זה מרגיש בכל פעם?

ספיר 1111

New member
לך ברורה התשובה, אך כדי שזה לא יעיק לך...

את צריכה לפתח זוגיות נכונה וטובה בשבילך. כרגע את מרגישה חוסר! - חוסר של זוגיות ואהבה בחייך והוא - נכנס לחוסר הזה. גבר שלא מתחתן מאהבה= שקרן . משקר לבחורה שאיתה התחתן ולעצמו ולסביבה. בגידה= סתם סטוז!! אין את שווה בעיניו דבר! את אישה שמגיע לה אהבה, אהבת אמת. אני אישית פניתי למשהי מקסימה שהייתה מייעצת גם כאן באתר. היא מומחית לנושא ויש לה גם ראיית עומק של שורש הבעיה- את צריכה להבין דרכה, מדוע עד כה אין לך זוגיות ואיך תוכלי להיות במערכת. איך תמשכי לחייך אהבה.? היא אנושית מקסימה יש לה תואר שני ובמחיר סביר ביותר היא תנחה אותך למקום נכון. שמה זוהר יהלום:054-3293985 . לא תצטערי ספיר

למעלה