שלום לכולם ואני מקווה שיצא לי טוב

שלום לכולם ואני מקווה שיצא לי טוב

אז ככה עשיתי פריסה קלטית. הרקע הוא כזה אני יוצאת עם בחור מסויים שעבר איזה טראומה, לאחרונה יש לנו ריבים סביב הבעיה שהוא כאילו מסרב לצאת ממנה. הייתה לנו מריבה לפני שבועים ולא דיברנו שבוע, יום רביעי נסעתי אליו השלמנו ויום חמישי האחרון רבנו מריבה קשה וכל זה כי הוא מעדיף שאני לא יהיה איתו כדי לא להיפגע בגלל הבעיה שלו. השאלה היא כזו. מה פוטנציאל היחסים שלי עם אבי בחצי שנה הקרובה? 1. שני מטבעות-10 2. נסיכת החרבות -4 3. אס הגביעים-9 4. נסיכת המטות-6 5. אס החרבות-1 6. קוסם-5 7. נסיכת הגביעים-8 8. שתי חברבות-2 9. תשע מטות-7 10.אס המטבעות-3 אני מקווה שעשיתי את זה כמו שצריך ומודע לכולם

טורנדו1

New member
ערב טוב../images/Emo66.gif

אין ספק שאבי החמוד הגיע למצב שהוא צריך להגיע להחלטה,גם אם זה ידרוש שימוש באמצעים לא נעימים,הוא פשוט עכשיו עוצם את עיניו ולא רוצה להביט סביב ,אבל הוא צריך לדעת שהוא חייב לקחת את הענינים לידיים שלו.קרה לו משהו קשה שקשור לכסף?אני חושבת שהקשר בינכם מאד משפיע עליו מרוב דאגות.אם יצא לך נסיך החרבות,כי ציינת נסיכה ואין קלף כזה,אז כרגע הוא לא יציב עם עצמו,והוא רואה אותך מנוגדת לו.הייתה לו תקופה מוצלחת שהכל היה בידיים שלו,ושוב כתבת נסיכת המטות אבל בואי נתייחס לזה כנסיך המטות,הוא מאד פזיז בהחלטות שלו,משהו חסם לו את הדרך,בגלל זה הוא נמצא במצב הזה היום.כתוצאה מזה הוא מאד פגיע היום,אס הגביעים,מעיד על כך שהוא לא מתכוון לשבת בשקט ואפילו יש לו רוח נקמה.שני מטבעות מסמלים לנו את ההתלבטות בה הוא נמצא,והמחשבה הזו שאין לו פיתרון לבעיתו,נותנת לו להרגיש שלילי לסביבה שלו וגם לך,תמשיכי לנסות לתמוך בו,והלוואי ותצליחי.

זה בדיוק ככה

זה לא קשור לכסף אלה לבחורה. בכיף הייתי ממשיכה לתמוך בו אבל הוא מתעלם ממני באופן מוחלט ולא מדבר איתי. הוא רוצה למנוע ממני כאב אבל ככה הוא יותר פוגע בי ובו. מה ששאלתי זה אם יש סיכוי לקשר הזה

טורנדו1

New member
צר לי../images/Emo10.gif

אבל מה שניראה כרגע שממש לא בראש שלו קשר ממשי,הוא פשוט תקוע,ואני חושבת שהיא זו שפגעה בו בגלל זה הוא לא רואה אף אחד בעינים.אל תתייאשי,תמיד תהיי בסביבתו.

טורנדו1

New member
תני לו מנוחה../images/Emo14.gif

לכמה ימים,תעלמי לו קצת שירגיש בחסרונך,ושוב תנסי להתקרב,הרי אם לא תנסי לא תדעי,בסופו של דבר הוא יצטרך להתרכך,לא ניראה לי שיש מקום לדאגה,שולחת לך המון כוחות,וסבלנות

זה מה שעשיתי

מיום שבת החלטתי שאני מתעלמת והיום נשברתי וכתבתי לו והוא ממשיך להתעלם ממני. הלוואי והייתי יודעת שזה יעבור והוא יחזור. זה מה שניסיתי לברר שעשיתי את הפריסה תודה לך

טורנדו1

New member
מרגישים כמה

רגש יש לך אליו,וכמה כואב שהוא לא מחזיר יחס,תמשיכי בדרכך,ותראי שדעתו תשתנה בקרוב,בנתיים אין הרבה מה לעשות,רק לחכות.

טורנדו1

New member
בשום םנים ואופן לא../images/Emo150.gif

תני לו להרגיש שאת חסרה פתאום,שאין מי שחושב עליו ומתקשר לשאול לשלומו,הוא ירגיש את זה תאמיני לי,ואם הוא באמת ירצה ואת חשובה לו,את תראי שהוא יצור קשר ביוזמתו.בנתיים עזבי,תהיי סבלנית,ותני לו להתגעגע אלייך קצת.

הוא התקשר ואנחנו בודקים אפשרות

לחזור להיות ביחד, הייתי רוצה לדעת מה צפוי לנו. תודה

צ ל י ל 8

New member
טורנדו ../images/Emo121.gif, דרך אגב,

בחפיסה של קראולי יש ויש נסיכה. ה"נסיכה" בקראולי מקבילה ל"נער" בריידר.

טורנדו1

New member
תודה מתוקה../images/Emo66.gif

ההתמקדות שלי היא בריידר בלבד,וכמה טוב לדעת שאת כאן,כדי לשפר ולהסביר.

צ ל י ל 8

New member
הפרוש שלי לפריסה ../images/Emo26.gif

1. אס החרבות 2. 2 חרבות 3. אס המטבעות 4. נער החרבות 5. הקוסם 6. נער המטות 7. 9 מטות 8. נער הגביעים 9. אס הגביעים 10. 2 מטבעות אני חושבת שאת חייבת להגיע להחלטה אם את רוצה להישאר איתו או לא, אחרת את תרגישי תמיד מתנדנדת… האם הכרתם במקום העבודה? היום אתם נמצאים הרבה במריבות וויכוחים, את מנסה להיות הקוסם הכל יכול ולגרום לו להרגיש הכי טוב שיש, אבל נראה לי שהוא מחפש את החופש והעצמאות שלו. את נאבקת יותר מדיי, מנסה לשמור על הזוגיות הזו בכל מחיר, בעוד הוא נראה לי כשאדם שלא לוקח אותך ברצינות תהומית. הוא אוהב את הפלירטוטים, ההנאה ואין לו כוונות של מיסוד לעתיד. את רוצה להעלות את הקשר שלכם לרמות גבוהות יותר של תיקשור, אבל את לא מצליחה. לצערי, את גם לא תצליחי. הקשר שלכם ימשיך להתנדנד ולהיות בעליות ומורדות כל הזמן. בחירה שלך מה את רוצה לעשות הלאה. מה דעתך?

למעלה