שלום לכולם \ ואני צריך קצת יעוץ

gjook

New member
שלום לכולם \ ואני צריך קצת יעוץ

דבר ראשון אני מוכרח להגיד שראיתי כמה מהעבודות של החברה מכאן וברובם הם פשוט מדהימות . אז ככה,קוראים לי גל (בן 15 וחצי..), אני מאוד מתענין בתלת מימד...ובמיוחד במאיה... יש לי את התוכנה אבל אני לא בדיוק יודע איך לעבוד איתה כאילו השקעתי כבר הרבה מאוד שעות בלשחק איתה ולמצוא כל מיני דברים , אבל אני רואה שאני קצת מאבד את עצמי ... בכל מקרה חשבתי שאולי ש דרכים יותר נוחות ללמוד את התוכנה... אולי יש ספרים בעברית שמסבירים מהתחלה איך לעבוד, אולי יש קורסים...(ראיתי כמה קורסים בכל מיני מקומות כמו חשיפה, תלתן .וכו'...אבל הם עולים כמה עשרות אלפי שקלים....ובכל זאת קצת יקר..).. בכל מקרה אז אם יש קורסים קצרים , או אתרי אינטרנט בעברית(אפשר אולי באנגלית אבל זה מאוד מאוד יקל עלי אם זה יהיה בעברית, בכל מקרה אני ממש מודה עם מישהו יוכל לעזור לי להיכנס לתחום... שבוע טוב לכולם!!! גל

גומיה

New member
אנגלית

זה מה שאתה צריך ללמוד כי חוץ מקורסים אין כמעט שום חומר שנלמד בעברית. הדרך הטובה ואיתה רוב האנשים התחילו היא בעזרת טוטריאלים שמסבירים לך לעשות משהו כללי...למשל ליצור פרצוף, תפוח וכ'ו. יש טוטריאלים "יבשים" (דפי אינטרנט) ויש את הסרטונים ששם ממש מסבירים לך אחד לאחד מה לעשות איפה ללחוץ וכ'ו. מספיק שתחפש בגוגל MAYA TUTORIALS ותקבל רשימה מלאה... ושוב...השורה התחתונה שבלי אנגלית יהיה קשה להתקדם...ולא מדובר על אנגלית גבוהה...רוב המונחים הם טכניים בלבד. בהצלחה. ועוד אחד ממש טוב דרך אגב יש גם ספרים אבל כולם באנגילת ונמכרים בחו"ל (אמזון)

gjook

New member
תודה רבה רבה

אני ממש לא יודע איך להודות לך בכל מקרה תודה רבה ש"ביזבזת" את זמנך למעני , שבוע טוב לך!

gjook

New member
יש לי שאלה,

אני רוצה לבנות פרצוף של אדם , עכשיו האם אפשר ליצור רשת יותר צפופה , כאילו שאני יוכל לשלוט ביותר נקודות על פני העיגול ?....ואם לא , אז כיצד אתם מצליחים לעשות פרצופים כל כך מדויקיםפ עם רשת כה גדולה?... תודה רבה!

גומיה

New member
בעיקרון

לא ביזבזתי דבר, אני שמח לעזור. אתה פשוט בוחר את הפוליגון ולוחץ על POLYGONS->SMOOTH אבל לפי הנסיון (חודש-חודשים) זו לא ממש הדרך... יש דרכים אחרות ליצור פרצוף...אני לא ממש יודע עדיין איזו כי אני עדיין לא ממש הצלחתי אבל תריץ חיפוש ותמצא... קבל טוטריאל לפרצוף ושוב בהצלחה.

BIacKnight

New member
נצל"ש שלום לכל חברי הפורום

אני מעונין ללמוד קורס במאיה, על איזה ביה"ס אתם ממליצים? תודה מראש למשיבים

למעלה