שלום לכולם ובהצלחה לפורום

moshel

New member
שלום לכולם ובהצלחה לפורום

שלום לכולם שמי מושל ואני פעיל בפורום רוק מתקדם ואני מקווה להיות פעיל גם בפורום זה אני רוצה לידע אותכם על כמה ארועים שאני מפיק ולוקח חלק בהם כולם קשורים ב100% לכול מה שקשור לקלאסיק ופרוגרסיב רוק של שנות ה60 וה70. כל יום שני החל מה-6.1.03 ערב קלסיק ופרוגרסיב רוק בבלקוני נחלת בנימין 5 ת"א פרטים נוספים באתר כל יום שלישי בבלקוני נחלת בנימין 5 ת"א ערבי נושא המוקדשים ללהקה אחת במסגרת הערב הקרנות והשמעות נדירות ביותר של הלהקה שהערב מוקדש לה וביום שלישי ה7.1.03 הערב מוקדש לPINK FLOYD הקרנות נדירות של הלהקה כולל סיד בארט והשמעות בוטלגים שני הערבים האילו הם ללא תשלום כניסה חופשית ללא הזמנת מינימום ההגבלה היחידה הכניסה מגיל 18 ומעלה זה בקשר לבלקוני פעם בחודש אני מפיק ערב ענק בהייניקן הבימה קלאב הערב כולל הופעה של להקה ולאחר מכן הקרנות DVD על מסך ענק של שתי להקות והערב הבא יום חמישי ה6.2.03 תופיע להקת TRESPASS מירושלים הלהקה מנגנת מוסיקה בסיגנון של EMERSON LIKE AND PAMER ועומדת לצאת לפסטיבל בין לאומי ענק בארצות הברית ומכסיקו לאחר ההופעה הקרנות DVD של YES ו EMERSON הערב הזה הוא בתשלום ועולה 40 שקלים הזמנת הכרטיסים לערב הזה היא רק בהזמנה מראש ופרטים נוספים תימצאו באתר אם יש לכם בקשות שאלות הצעות ותגובות אשמח לקבל אותם ואשתדל גם למלא אותם שנה טובה ומלאה במוסיקה שלכם ורק בטוב D.J MOSHEL

אני זוכר אותך! ../images/Emo2.gif

ייחצנת לפני כמה חודשים איזה ערב רוב מתקדם בת"א, וכשדיברתי איתך אמרת לי שיקרינו גם הופעות של פינק פלויד (בנוסף לעוד להקות)... אז הגעתי לשם בזמן, ונאלצתי לחכות איזה שעתיים עד שהאירוע התחיל. אני מבין שצריך לחכות לקהל, אבל זה היה לפחות שעתיים! טוב לפחות שמת מוסיקה טובה להעביר את הזמן, והיה טוב עד שהתחילו ההקרנות. אני חושב שאת רוב זמן ההקרנה הקדישו להופעות חיות של Deep Purple ו-Black Sabbath, ואת השאר ממש הזניחו והשאירו לאשמורת הראשונה... ואמרת שיקרינו פינק פלויד - אני מצטער, אבל In The Flesh של רוג´ר ווטרס זה לא פינק פלויד, למרות שהוא היה חבר להקה. מה שהקרינו שם היה רוג´ר ווטרס ולא פינק פלויד. היה מצויין, אני לא אומר שלא, אבל מה עם פינק פלויד שהובטח?! ואם שמתם אותו, אז למה לא לשים גם את Pulse? אני חושב שאני אהיה שם בכל מקרה, אבל בבקשה, תוכל להגיד לי איזה דברים הולכים להקרין שם?

moshel

New member
אני זוכר אותך

הערב שעלו אתה מדבר היה במועדון הקומפורט ונושא הערב היה הקרנות של להקות רוק שנות ה70 ללא פוקוס על להקה מסוימת + שתי הופעות משנות ה2000 אחת היתה של בתולת הברזל בריו והשני IN THE FLASH של ווטרס מכיוון שכל הערב הוקרן רק בפורמט DVD אי אפשר היה להקרין קטעים של פינק פלויד כי לא היו בנימצא DVD ולכן לא הוקרן נושא הערב עמד בסימן 70 ולכן גם הוקרנו הלהקות המובילות של שנות ה70 כמו SABBATH ו PURPLE בערב PINK FLOYD שיערך ביום שלישי אני אקרין גם אקרין דברים נדירים של הלהקה כי כל הערב יהיה מוקדש ללהקה בלבד אני מקווה שהתשובה מספקת אותך שלך תמיד ורק בטוב MOSHEL

שנייה...

זה לא עולה כסף? מושל, אולי תוותר למישהו בן 17.5 ששונא אלכוהול (אם זו הסיבה)...

moshel

New member
הבהרה לגבי גיל הכניסה 18+

מדניות הבלקוני היתה לתת באמת לכולם להכנס וזו היתה אחת הדרישות שלי כשהתחלתי לעבוד שם אך מה שקרה היה שהתחילו להגיע נערים בני 16 אשר שתו לפני שהיגעו למקום כי למכור אלכוהול מתחת לגיל 18 זו עברה לכן הם קנו אלכוהול בחוץ השתכרו היגעו שיכורים וכתוצאה מכך הקיאו על הריצפה הטרידו את הבחורות שהיו שם היפרעו לי לי לתקלט ולכול הצוות לעבוד לכן ההגבלה היא ל18 + כי רק כך נוכל לפקח על כמות האלכוהול שהאנשים שותים היו לי כמה ערבים שבהם רצו לבוא כמה נערות בגיל 16 והתנתי זאת שהן תגענה בליווי אחד ההורים ובאמת הם באו מלווים בהוריהם וגם הם וגם ההורים שלהם מאוד נהנו אני מקווה שאתם מקבלים זאת בהבנה שלכם תמיד ורק בטוב D.J MOSHEL ערב פינק פלויד ענק בבלקוני נחלת בנימיו 5 ת"א יום שלישי ה7.1.03 הקרנות נדירות מכול התקופות ושני הופעות שלמות אחד גילמור ואחג ווטרס אל תחמיצו הכניסה חינם

electricGirl

New member
מה????? ליווי הורים???????

הייתי מעדיפה והישאר בבית ולא להביא איתי תהורים למסיבה. אפילו לעשן אי אפשר לידם. אבל מה אכפת לי אני כבר בת 18

electricgirl

חוקית, את יכולה לאמץ אותי. אז אני הבן שלך עד ה 5 למרץ. הנה, יש לי ליווי הורים. אבל ברצינות, צריך הורים?! למה? אפשר לבוא עם חברים? זה ממש דפוק. מושל, אולי תוכל לסדר לי כניסה? please!!!

moshel

New member
ליווי הורים??

אמרתי שהם הצטרפו להורים שלהם ולכן הם ניכנסו הכוונה היתה שההורים שלהם רצו לבוא ללא שום קשר והביאו אתם גם את ילדהם ולכן הם ניכנסו למרות שהם היו מתחת לגיל 18 הבנתם????

electricGirl

New member
אהההההההההההההההה

מה אין להם מה לעשות חוץ מלהסתובב עם ההורים במועדונים....?

moshel

New member
מושל

תגיע לקראת השעה 23:00 אני מקווה שאתה בן 17.5 מושל

למעלה